Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΟΙ "ΗΓΗΤΟΡΕΣ"

ΟΙ "ΗΓΗΤΟΡΕΣ"

Πράγματι, είναι λίγες οι κυβερνήσεις που τα κατάφεραν στην Ελλάδα. Αυτές που τελικά τα κατάφεραν, είναι όσες πεισματικά εργάστηκαν εναντίων της Πατρίδος. Τέτοιο ζήλο δεν έχουν επιδείξει ούτε οι εχθροί τους Ελληνικού Έθνους.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ως πρώτος διδάξας, με το ΠΑΣΟΚ του 1981, έδειξε τον δρόμο προς τον κατήφορο μετατρέποντας τα χρήματα της ΕΕ από πακέτα ανάπτυξης σε βίλες, λιμουζίνες και τσιφτετέλια.

Ο Σημίτης που μας έβαλε στην Νομισματική Ένωση χωρίς να ήμαστε έτοιμοι και με ψεύτικα στοιχεία.

Ο ΓΑΠ που πέτυχε απόλυτα τον σκοπό του βάζοντας μας την θηλιά στον λαιμό με το Μνημόνιο.

 Ο Κωστάκης Καραμανλής ο άβουλος, ο άτολμος, ο χέστης, το απόλυτο τίποτα, με τα χρήματα από τα ΕΣΠΑ που δεν δόθηκαν ποτέ στους πολίτες και το αριστερό με δεξιές τσέπες επιτελείο.

Ο Σαμαροβενιζέλος της αντίστασης και της ανάπτυξης, οι πρώτοι "αντιδραστικοί", αλλά πάντοτε οσφιοκάμπτες και συνεχιστές των ραγιάδων.

Και τώρα ο αριστερός "ήρωας" των διανοούμενων του Κολωνακίου και των ηλίθιων ευκολόπιστων, των πρώην πασόκων και όλων των "απογοητευμένων" κλαψο - κλεφτοελλαδιτών. Ο "αντιστασιακός" Αλέξης, για δύο μήνες πρίν να κυβερνήσει και πέντε μέρες μετά τις εκλογές. Ο άνθρωπος που ο σκοπός του ιδίου και ο αυτοσκοπός του αποκόμματος που κυβερνά, είναι ΜΟΝΟΝ η προσβολή και η τελειωτική ισοπέδωση των Ιερών θεσμών, της οικογενείας και του θρησκεύματος, της Πατρίδος και του Έθνους.

Αυτοσκοπός είναι η καταστροφή της Παιδείας. Αυτοσκοπός είναι και η αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλοθρήσκους και αλλοδαπούς.

Ένας είναι όμως ο κύριος υπεύθυνος για την καταστροφή της Ελλάδος και του Έθνους της. Οι ίδιοι οι κάτοικοι της Ελλάδος.