Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Γράμμα σε έναν μπαχαλάκια.

Άχρηστε πανίβλακα με το λειρί της κότας στο κεφάλι, άπλυτε ανθρωπόμορφε και αμόρφωτε με το απολιθωμένο μυαλό, πρωτόπλαστε ανεγκέφαλε τρωγλοδύτη….

Σχετικά με εμένα …..


Με αποκαλείς Ρατσιστή χωρίς φυσικά να γνωρίζεις τι σημαίνει, μα ούτε και σε ενδιαφέρει. Μάθε λοιπόν αστοιχείωτε πως η λέξη προέρχεται από την αγγλική RACE που σημαίνει φυλή. Προτιμώ να με αποκαλείς Φυλετιστή, διότι πράγματι δίνω σημασία στην Ελληνική μου φυλή και επιθυμώ την πρόοδο και την επιβίωση της. Δεν θεωρώ πως κάποιος είναι ανώτερος από κάποιον άλλον μόνον λόγω του χρώματος του αλλά λόγω του πολιτισμού του και της προσφοράς του στον άνθρωπο.

Με αποκαλείς Φασίστα χωρίς φυσικά να γνωρίζεις τι σημαίνει, μα ούτε και σε ενδιαφέρει. Μάθε λοιπόν γελοίε, πως ο Φασισμός είναι πολιτική κατάσταση η οποία εκφράζει την πιο επεκτατική άποψη των Ιταλών και εφευρέθηκε από τον Μουσολίνι οπού είναι και ο κύριος εκφραστής της. Η λέξη προέρχεται από την αρχαία Ρώμη και είναι Λατινική. Ούτε Ιταλός είμαι, ούτε και επιθυμώ να εκπληρώσω της επιθυμίες τους. ¨Εγώ¨ ο Έλληνας Εθνικιστής τους πολέμησα.

Με αποκαλείς Ναζιστή χωρίς φυσικά να γνωρίζεις τι σημαίνει, μα ούτε και σε ενδιαφέρει. Μάθε λοιπόν γλοιώδη τύπε, πως με εκνευρίζει που δέν αναγνωρίζεις ότι ¨Εγώ¨ ο Έλληνας Εθνικιστής είμαι αυτός που τους πολέμησα. Από όσο γνωρίζω, κανείς αναρχικός δέν πολέμησε τους ναζιστές διότι όπως ισχυρίζεστε εσείς οι ίδιοι, δέν σας αφορούν οι ¨ταξικοί¨ πόλεμοι. Έτσι για να ξέρεις λοιπόν, αυτούς τους σιχαίνομαι, όπως το ίδιο αισθάνομαι για οποιοδήποτε επιβουλεύεται την Εθνική μου κυριαρχία και Ελευθερία.

Με εκνευρίζει γενικότερα το γεγονός ότι με αποκαλείς οτιδήποτε άλλο από αυτό που πραγματικά είμαι και εκφράζω, μα καλά τόσο βλάκας είσαι? Μη κουράζεσαι, την απάντηση την γνωρίζουμε όλοι. Επιμένω όμως να πιστεύω όπως και να το κάνουμε, πως η δική μου Φυλή δηλαδή η Ελληνική αλλά και η Λευκή γενικότερα, προσέφερε περισσότερα στον Άνθρωπο από οποιαδήποτε άλλη. Σίγουρα πολλά περισσότερα από τους κανίβαλους ανθρωποφάγους με τους οποίους προτιμάς να εξομοιώνεσαι. Δέν γνωρίζω κανέναν από αυτούς που στηρίζεις να έχουν δώσει κάποιον πολιτισμό.



Σχετικά με εσένα …..


Είσαι σίγουρα ψυχικά ασθενής και οπωσδήποτε πνευματικά καθυστερημένος ώστε νομίζεις πως είναι προτιμότερο να αρνείσαι και να προδίδεις αυτό που γεννήθηκες, δηλαδή τον Εθνισμό σου, την Οικογένεια σου, το Αίμα σου, την Φυλή σου, την Πατρίδα σου και αισθάνεσαι ίσος και ίδιος με κάποιον άσχετο Ιθαγενή που ζεί στα δάση και τις σπηλιές, με όποιον ζεί σε τσαντίρι και με όποιον πουλάει κλεμμένα για να ¨ζήσει¨.

Σου προτείνω λοιπόν αφού προτιμάς να μένεις και άπλυτος, να σου κάνουμε εμείς τα εισιτήρια και να πας να ζήσεις σε μια χώρα που θα σου φτιάξουν, διότι εσύ είσαι ικανός μόνο να καταστρέφεις. Εκεί θα ζείς με τα αδέρφια σου που δέν έχουν εξελιχτεί ακόμη, τους πιθήκους, τις φυλές του δάσους, τους γύφτους, τα κουνούπια, τα ποντίκια, τους συριζαίους, τους δήθεν οικολόγους και ίσως τους πασοξίδες κλπ. Θα ζείτε υπέροχα κυνηγώντας ο ένας τον άλλον μέχρι να φαγωθείτε μεταξύ σας.

Θα μαζεύεστε τα βράδια και θα ξεψειρίζεστε και έτσι θα έχετε και κάτι να τρώτε. Δέν θα πλένεστε. Ω! Τι χαρά …. Δέν θα ζείτε κοντά στο νερό και θα καπνίζετε χασίσι όλη την ημέρα, χωρίς να σας το πάρει ποτέ κανείς. Εγώ συνεπώς σας σκέφτομαι και θέλω το καλό σας. Άντε στο διάολο και πάρτε μαζί σας και όλους του λαθραίους. Τι δουλειά έχετε εδώ στον πολιτισμό? Δέν θα σας δώσουμε σπίρτα, ώστε να έχετε την χαρά της ανακάλυψης της φωτιάς. Για να σας βοηθήσω, χτυπάτε πέτρες μεταξύ τους ή τρίψτε κλαδιά, κάποια στιγμή θα ανάψει.

Επίσης, θα ήθελα να γνωρίζεις πως έχω ήδη γράψει στην ΝΑΣΑ ώστε αν βρεθεί κάτι, θα σας αλλάξουμε πλανήτη. Εδώ βλέπετε είναι για φυσιολογικούς ανθρώπους. Είμαι σίγουρος πως αν μας έχουν επισκεφτεί οι εξωγήινοι και σας έχουν δει, δεν θα ξανάρθουν.

Λοιπόν, βρομιάρη τσιμεντόλιθε …..

Δεν σου αξίζει να λέγεσαι αντιεξουσιαστής διότι είσαι υποχείριο της εξουσίας. Ούτε όμως και αναρχικός διότι ούτε αυτό σου αξίζει. Αντιεξουσιαστής μπορεί να είναι ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος ο οποίος δέν συμφωνεί με την εξουσία. Ο άναρχος ή αναρχικός δέν θέλει να έχει αρχές και να ζεί με αυτές, έχει όμως όρια και δέν επεμβαίνει στην ζωή των άλλων. Κατανοητά και τα δύο άσχετα με το αν συμφωνώ ή όχι.

Ενώ εσύ είσαι ένας ανίκανος προβληματικός ο οποίος ωρύεται χωρίς λόγο και αρέσκεσαι με το να προκαλείς καταστροφές. Προέρχεσαι κυρίως από αριστερές οικογένειες με δεξιές τσέπες ή είσαι γόνος κάποιου στελέχους κόμματος κλπ και είσαι απλώς ένας κακομαθημένος απροσάρμοστος. Δέν συμφωνείς με τίποτα και με κανέναν μόνον και μόνον για να μήν συμφωνείς. Δεν αξίζει λοιπόν να ασχολείται κάποιος μαζί σου, εκτός αν πρόκειται να γεμίσει την μέρα του κάνοντας επάνω σου αθλητισμό, να σε δέρνει δηλαδή όπου σε βρίσκει. Βλάκα έ βλάκα.