Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Πριγκίπισσα Θεοφανώ και Γερμανοί.




Αν οι Έλληνες μελετήσουν την ιστορία τους τότε θα μάθουν ποιοί πραγματικά είναι και από που προέρχονται. Θα αντιληφθούν τι σημαίνει να ανήκουν στο πιο περίλαμπρο Έθνος του Πλανήτη που υπήρξε έως σήμερα. Και δεν θα τους πτοεί, ούτε θα τους νοιάζει η άποψη κανενός Γερμανού ή άλλου Έθνους ή εκπρόσωπου των, διότι έως τότε τότε θα έχει μάθει το ποιός είναι και από πού προέρχονται οι υβριστές μας. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα… ας πούμε για τους Γερμανούς οι οποίοι είναι ένα πολύ νέο Έθνος σε σχέση με τους Έλληνες. Είναι ένας λαός συνονθύλευμα που αποτελείται από κοινά αλλά και πολλά ανόμοια φύλα και υπάρχουν ως Γερμανοί μετά από τους Ρωμαίους. Αυτοί αποκαλούσαν έτσι όλους εκείνους τους συγγενικούς και μη λαούς, που κατοικούσαν πέρα από τον Ρήνο ποταμό. 


Έτσι για να ξέρετε, οι Γερμανοί έκαναν πρώτη φορά στην ζωή τους μπάνιο όταν ένας Βασιλιάς τους ο Όθων Α΄παντρεύτηκε την αδερφή του Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Βασιλείου Β΄(Βουλγαροκτόνου), Θεοφανώ ή οποία και τους εκπολίτισε. Και όχι μόνον αυτό. Ότι έχουν γίνει το οφείλουν στους Έλληνες. 

Να μην ξεχνάτε ποτέ, πως εμείς διανύουμε μια περίοδο παρακμής στην οποία δεν την επιλέξαμε, αλλά πέσαμε θύματα της δικής μας αδράνειας και των δικών μας λαθών.  Ενώ αυτοί βρίσκονται στην ακμή τους. Εμείς ως Έλληνες υπάρχουμε και ως Έθνος, αλλά και ως πολιτισμός, πολλές χιλιάδες χρόνια πρίν από οποιωνδήποτε άλλο λαό σε τούτο τον Πλανήτη. Μελετήσετε την ιστορία μας και μάθετε ποιοί είστε. Μόνον τότε έχουμε ελπίδα να σωθούμε. Διαφορετικά θα εξαφανιστούμε.

Επέλεξα και μερικά σάιτ για να διαβάσετε περισσότερα για την Πριγκίπισσα Θεοφανώ και για την ιστορία των Γερμανών.

http://vassper.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html (Ιστορία των Γερμανών).

Θεοφανώ
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2012/09/blog-post_1798.html

http://www.impantokratoros.gr/theophanu.el.aspx 

http://www.elliniki-gnomi.eu/theofano-i-ellinida-aftokratira-tis-m/