Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Οχι Γιάννης, περίπτερο...



Σας αρέσει που ένας μαύρος ξένος και διάσημος έχει πράξει το αυτονόητο, αλλά όταν ένας Έλληνας κρατά την σημαία , με την οποία οι περισσότεροι δεν έχετε ουδεμία σχέση, τον αποκαλείτε φασίστα και ρατσιστή. Να πάτε να κοιταχτείτε σε κάνα γιατρό, γιατί πολύ μας ζαλίσατε.

Ποια είναι η διαφορά του Αντετοκούμπο και του σκουπιδιού που βλέπουμε παρακάτω; Ο Αντετοκούμπο έχει δύο γονείς Νιγηριανούς οι οποίοι ηρθαν (μάλλον ως λαθρομετανάστες), αλλά σέβονται το ψωμί που τρών και δεν δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει.... και τους δίνει και πολλά περισσότερα ακόμη. Ο Αντετοκούμπο έγινε Γιάννης με το ζόρι και με πολύ σπρώξιμο από τα ΜΜΕ για τους γνωστούς λόγους. Δεν γεννήθηκε εδώ, αλλά μεγάλωσε εδώ και έστω και για τα μάτια του κόσμου, υπηρέτησε εδώ. Όλο αυτό, δεν τον κάνει Έλληνα, αλλά φιλέλληνα Νιγηριανό που πράττει απλά το αυτονόητο. Όπως δηλαδή θα έκανε ο κάθε νομοταγής πολίτης σε κάθε χώρα του κόσμου. Μην τα μπερδεύεται λοιπόν. 

Ο σκουπίδης όμως (Μουζουράκης), είναι ένας κακομαθημένος αληταράς που ποτέ δεν ζορίστηκε και επειδή μένει ατιμώρητος γιατί μας κυβερνάνε τιποτένιοι πολιτικάντηδες και ενίοτε κομμουνιστές, μπορεί να λέει και να προσβάλει οτι και όποιον θέλει. Είναι ένας προδότης, οπού σε ένα σοβαρό Κράτος θα ήταν αυτή την στιγμή στην φυλακή και όχι στον ΣΚΑΙ να κάνει εκπομπή και να επηρεάζει γνώμες. Η Ελληνική του καταγωγή τον κατατάσσει στους προδότες.

Τελειώνοντας ...
Έχω πεί κατά καιρούς για το χρώμα του και για την καταγωγή του και επιμένω σε αυτά που είπα, οτι δηλαδή, δεν είναι Ελληνικά. Σίγουρα είναι όμως άξιον να αναφερθεί τούτο το γεγονός (όσον αφορά την Ελληνική σημαία και τον σεβασμό που επέδειξε) το οποίο τιμά τον ίδιο. Εύγε φιλοξενούμενε Νιγηριανέ που σέβεσαι το ψωμί που τρων οι γονείς σου στην Ελλάδα την Πατρίδα μου. Το δικό σου ψωμί είναι Αμερικάνικο. Εύγε που έπραξες το αυτονόητο.