Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Περί Δημοκρατίας.

Πως γίνεται ρε παιδιά σε μια χώρα που ισχυρίζεται πως έχει Δημοκρατία (δηλαδή τα δικαιώματα, τα πρέπει και τα θέλω των πολλών), η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνον για τα "δικαιώματα" της μειοψηφίας; Και πως γίνεται να ισχυρίζεται η ΝΔ, το Πασοκ, το Ποτάμι, οτι κάνουν αντιπολίτευση, αφού ΠΑΝΤΟΤΕ συμφωνούν σε όλα με την κυβέρνηση; Ρητορικές είναι οι ερωτήσεις μου φυσικά.

Για να κατηγορήσουμε ένα οποιοδήποτε πολίτευμα, θα πρέπει πρωτίστως το πολίτευμα αυτό να είναι σε ισχύ. Στην πραγματικότητα, εδώ δεν έχουμε την Δημοκρατία ως Πολίτευμα για να την κατηγορήσουμε, αλλά έναν καθεστωτικό ολιγαρχικό Κοινοβουλευτισμό. Άρα ΔΕΝ φταίει η Δημοκρατία, αφού ΔΕΝ έχουμε Δημοκρατία. Όπως είναι άσκοπο το να μας ονομάζουν φασίστες, αφού ΔΕΝ είμαστε, αλλά είμαστε Έλληνες Εθνικιστές.

Δεν υπάρχει Φασισμός ως Πολίτευμα αυτή την στιγμή ΠΟΥΘΕΝΑ στον Πλανήτη. Το ίδιο λάθος κάνουν όσοι κατηγορούν τους όποιους αριστερούς, ως αναρχοφασίστες κλπ, αφού κάτι τέτοιο είναι ασταθές και βλακώδες, αλλά και ανύπαρκτο ως έννοια. Έτσι, ο καθένας μπορεί να επικαλεστεί οτι εκπροσωπεί οποιοδήποτε πολίτευμα ή οποιαδήποτε άλλη έννοια (πχ χριστιανός κλπ), αλλά οι πράξεις είναι αυτές που θα το αποδείξουν και όχι τα λεγόμενα.

Το πρόβλημα των Ελλήνων μετά από την Απριλιανή Επταετία, κάτι που έγινε αμέσως σημαία των αριστερών, ενώ οι υπόλοιποι σιωπούσαν, ήταν οτι ΟΛΟΙ μιλούσαν ΜΟΝΟΝ για "δικαιώματα", αλλά ΠΟΤΕ κανείς δεν μιλούσε για υποχρεώσεις. Έτσι εκπαιδεύτηκαν οι μετέπειτα γενιές και αν ρωτήσετε άπαντες νεολαίους, αλλά και λίγο παλαιότερους, όλοι (νομίζουν πως) ξέρουν να σας πούν για τα δικαιώματα τους, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ποιές είναι οι υποχρεώσεις του.