Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Η ισχύς εν τη ενώσι.


Αγαπητοί φίλοι, συναγωνιστές και συμπολίτες μου Εθνικιστές και Πατριώτες. Πήρα το θάρρος να κάνω δημόσια μια πρόταση που αφορά την άποψη μου για τις δημοτικές εκλογές της Πόλης μας. Σε αυτήν την πρόταση προσπαθώ ειλικρινώς και με κάθε αγαθή και πατριωτική διάθεση να εκφράσω την προσωπική μου άποψη, την οποία ενδέχεται και αρκετοί άλλοι συμπολίτες μας να συμμερίζονται. Με γνώμονα λοιπόν πρωτίστως το Εθνικό και οπωσδήποτε το τοπικό μας συμφέρον δηλώνω τα εξής:

Ο Εθνικός και Πατριωτικός χώρος στην Πόλη μας διαθέτει ανθρώπους αρκετά ικανούς οι οποίοι είναι διαθέσιμοι και θα μπορούσαν να αναλάβουν τα ηνία της. Ωστόσο όμως, όλοι αυτοί βρίσκονται διασπασμένοι και σε ξεχωριστά στρατόπεδα, πόσο παράδοξο πραγματικά όταν την ίδια στιγμή διαδίδουν και πιστεύω πως το πράττουν ειλικρινώς, οτι μάχονται για τον ίδιο σκοπό. Συνεπώς, μου δίνουν να καταλάβω πως αυτά που τους χωρίζουν λογικά πρέπει να είναι οι προσωπικές τους διαφορές πρωτίστως και έπειτα με κάποιους και οι κομματικές.

Ας δούμε όμως για λίγο τους υποψηφίους τους οποίους γνωρίζω προσωπικά και έναν έναν ξεχωριστά.

Αθανάσιος Κολυβάς, δημοσιογράφος, καλός άνθρωπος με καλές γνώσεις ιστορίας και με πολύ μεγάλη διάθεση για να προσφέρει  καθώς ασχολείται με τα κοινά εδώ και χρόνια. Αρκετά φιλόδοξος και αυτό δεν είναι στα αρνητικά, αλλά μάλλον στα θετικά διότι η Φιλοδοξία δεν απαγορεύεται και επιπλέον δίνει θάρρος καθώς αποτελεί κίνητρο. Πονηρή και τολμηρή "αλεπού". Με αρέσει.

Παράσχος Αγανικόλας, ιδιοκτήτης μηχανότρατας, εργατικός, τίμιος και αγαθός με όλη την σημασία της λέξεως. Πατριώτης αγνός όσο δεν φαντάζεστε. Δεν θα σε κοροϊδέψει, δεν θα σε κρατήσει κακία. Ανήκει πλέον στο κόμμα του ΛΑΟΣ. Ε και; Με αρέσει.

Δημήτριος Βογιατζής, μέσα στα πράγματα, ανήκει στην ΧΑ, ξέρει να μιλάει και χρειάζεται ως σθεναρή αντίσταση απέναντι στα λαμόγια. Μόνο που θα τον βλέπουν θα ταράσσονται. Δυνατός παίκτης. Με αρέσει.

Αν υπάρχει και κάποιος υποψήφιος με τον Βελλόπουλο ή τον Φ. Κρανιδιώτη δεν γνωρίζω. Θα πρότεινα λοιπόν όλοι αυτοί να ενωθούν για να κερδίσουμε την Πόλη μας.  Μόνος του ο καθένας δεν έχει ελπίδες ας μην γελιόμαστε. Ίσως ο Αγανικόλας να έχει τις περισσότερες ελπίδες, αλλά και πάλι θα είναι πίσω και μόνος του. Και ο πατριωτικός και εθνικιστικός κόσμος θα μοιραστεί ανάμεσα σε καλούς κατά τα άλλα ανθρώπους και δεν θα ξέρει ποιόν να μην αδικήσει. 

Σε διαφορετική περίπτωση θα μας "πατήσουν στο κεφάλι" κυριολεκτικώς οι πασοκονουδουκραάτες που εάν προσέξατε δεν έχουν ενδοιασμούς ούτε και νοιάστηκαν για την κατακραυγή του κόσμου όταν συνεργάστηκαν για να κυβερνήσουν μαζί. Ποιοί; Αυτοί που δήλωναν «άσπονδοι εχθροί» και βριζόταν μέσα στο κοινοβούλιο επί σαράντα χρόνια. Τόσο απατεώνες είναι.


΄Άρα λοιπόν και συνοψίζοντας, αφού επιλέξαμε να παίζουμε αυτό το παιγνίδι ας το παίξουμε τουλάχιστον σωστά. "Το τερπνόν μετα του ωφελίμου", για το καλό της Πατρίδος και όλων μας. Η θα ενωθείτε ή θα καταστραφούμε.
 
Υ.Γ. Θέλω μέσα σε αυτό το ψηφοδέλτιο και τον Αθανάσιο Γκόρδη. Από τους ελάχιστους ανθρώπους που ξεχωρίζω για το ήθος και τον αγνό πατριωτισμό τους.