Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Δέκα ακόμη μικρούλες σκέψεις.

Η κοινοβουλευτική κόλαση.
-Συγνώμη κύριε, για την κόλαση πως πάω;
- Πρώτα ευθεία στο Κέντρο. Στην πρώτη στροφή κάντε Δεξιά και αμέσως μετά όλο Αριστερά. Από εκεί θα σας βγάλει κατευθείαν στο διάολο.

Κοινοβουλευτισμός ονομάζεται ο τρόπος που εφηύραν οι ολιγάρχες ώστε να νομιμοποιούνται τα τυραννικά τους καθεστώτα.

Από το "ψόφησε ένας ληστής που ηταν ανώμαλος και είχε έϊτζ", δηλαδη στην αληθινή διάσταση των γεγονότων, περάσαμε στο, "ακτιβιστής της κοινότητας λοατκι οροθετικός", αποφεύγοντας να αναφερθεί ότι λήστευε. Τι προσπαθούν να κάνουν εδώ τα ΜΜΕ; Προσέξτε την διάσταση που δίνουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.. Τον παρουσιάζουν ως ακτιβιστή, άρα αγωνιστή, ως μέλος κοινότητας, άρα προσφέρει στην κοινωνία, ως οροθετικό και άρα άρρωστο, ώστε οι μάζες να τον λυπηθούν. Ενώ συνεχώς δείχνουν τις εικόνες που τρώει ξύλο ο εν λόγο ληστής και σχολιάζουν το γεγονός κάθε αυτό. Όχι μόνον αυτό, αλλά εστιάζουν στον ιδιοκτήτη του καταστήματός κατηγορώντας τον για επίθεση. Βάλανε στον διάολο ωραίο εξωτερικό περίβλημα σαν ποδιά του Δημοτικού και να μοιάζει με Άγγελο,, ώστε να τον αγκαλιάσουμε και να τον λυπηθούμε. Ότι και να φορέσει κανείς στον διάολο, πάντα εχθρός θα είναι. Μη μασάτε κουτόχορτο.

Μία ωμή αλήθεια η οποία θα συμβαίνει από εδώ και πέρα και στα χρόνια που θα έρθουν. Το αλβανάκι, το αφγανάκι, το πακιστανάκι και το κάθε "άκι" που θα μεγαλώνει ή θα γεννηθεί εδώ, θα αισθάνεται πως αυτή είναι και δική του Πατρίδα. Θα σκέφτεται πως έχει και αυτό δικαιώματα εδώ και πως το μέρος αυτό του ανήκει. Τι κάνατε για να το αποφύγετε τόσα χρόνια; ΤΊΠΟΤΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ. Ετοιμαστείτε για πολύ χειρότερα. Διαβάστε ένα παράδειγμα από το σχετικά πρόσφατο παρελθόν και θα καταλάβετε. Αφιερωμένο σε όλους τους αδιάφορους κατοίκους της Καβάλας και της Ελλάδος.

Και επειδή προφανώς δεν έχετε καταλάβει την ερώτηση μου, την διατυπώνω διαφορετικά. Αν υποθέσουμε ότι οι Έλληνες ψηφίσουν μαζικά 78% ΧΑ, θα πούν όλοι, "είμαστε χαρούμενοι, απόψε κέρδισε η δημοκρατία;". Αφήστε τι θέλει και τι μπορεί η ΧΑ, διότι το θέμα μας δεν είναι αυτή, αλλά για να σας κάνω να αποδεχτείτε επιτέλους πως δεν έχουμε δημοκρατία και πως ο κοπροβουλευτισμός και οι εκλογές είναι απλά μια μεγάλη απάτη. Γκέκε;

Τι σημαίνει "θέλω να είμαι Εθνικιστής;" Σημαίνει πως προτιμώ να ζω, να έχω και να κάνω κουμάντο στο δικό μου σπίτι, στην δική μου Οικογένεια. Ρωτήστε έναν τάχα μου "προοδευτικό" να σας πεί, "γιατί δεν έχει ανοικτό το σπίτι του, το αμάξι του την γυναίκα του προς όλους;" Γιατί είναι υποκριτής; Δεν θα έπρεπε να δίνει αυτός το παράδειγμα προς όλους μας, ώστε να μας πείσει πως η "ανεκτικότητα" η πολυπολιτισμικότητα και η "διαφορετικότητα" είναι όπως ισχυρίζονται ο παράδεισος επί Γης; Γιατί όμως θέλει το Έθνος μας να γίνει δούλος προς τα άλλα έθνη; Ρητορικά τα ερωτήματα φυσικά. Δεν μπορούν να τα απαντήσουν παρά μόνον αποκαλώντας μας ως ρατσιστές και ξενοφοβικούς. Τα Έθνη ξύπνησαν και αντιδρούν. Ζήτω τα Έθνη- κάτω τα κράτη. Ζήτω τα Εθνικά Κράτη.

Τα Έθνη πάσχισαν με αγώνες, αίμα και θυσίες ώστε να ξεχωρίσουν μέσα από τον πολυπολιτισμικό "αχταρμά" της κάθε αυτοκρατορίας. Πάσχισαν να βρούν την ταυτότητα και την καταγωγή τους. Η παγκόσμια χούντα τα θέλει πάλι έναν "αχταρμά". Όμως τα έθνη δεν θα ξαναγίνουν όπως πρίν. Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του και δεν την παίρνει πίσω.

Οι Τούρκοι, οι Βούλγαροι, οι Σέρβοι, οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί, είναι πολύ τυχεροί που έχουν τους Έλληνες για γείτονες. Οι Έλληνες πάλι, καθόλου.

Οι αστυνομικοί να μην φορούν το εθνόσημο αφού δεν υπηρετούν αυτό, αλλά το "κρατόσημο" το οποίο θα δείχνει πως υπηρετούν το κράτος και το κάθε κόμμα που γίνεται κυβέρνηση.

Ο ελληνάρας δήλωσε ότι τον εκβιάσανε κρατικοί υπάλληλοι παίρνοντας του χρήματα, για να μην του ρίξουν το παράνομο κτίσμα, αλλά παραπονέθηκε αφού του το έριξαν και μετά. Ούτε λόγος φυσικά γιατί παράνομησε ο ίδιος καταπατώντας δημόσια περιουσία. Εν' τω μεταξύ, οι υπόλοιποι ελληνάρες του Έβρου συνεχίζουν ακάθεκτοι τα ψώνια στην Τουρκία. Ρε ανακαλύψτε ένα Πλανήτη να πάμε να μείνουμε μόνιμα οι Έλληνες Εθνικιστές και να ησιχάσουμε και εμείς και εσείς. Άντε παρατάτε με λέω εγώ.

"Ρουβίκωνες" θα υπάρχουν όσο τους χρειάζονται αυτοί που τους δημιούργησαν. Τα υπόλοιπα είναι άδεια λόγια.