Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Νο 24

ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ
Σε λιγότερο από δυο χρόνια το πασοκ κατάφερε να μας κάνει να πληρωνόμαστε με κουπόνια, όσους ακόμη δουλεύουν, να απολέσουμε Εθνική κυριαρχία, να γίνουμε καταθλιπτικοί, εξοργισμένοι, ασθενείς, χωρίς όρια στη φτώχεια, χωρίς μέλλον, χωρίς βιβλία για τα παιδιά μας, μας αρνήθηκαν ακόμη και τον ορυκτό μας πλούτο και τόσα άλλα ακόμα. Τι μας μένει λοιπόν??? Εσείς αποφασίζετε!!!

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟΝ ¨ΟΙ ΑΛΛΟΙ¨
Όταν θα σταματήσουν οι Βορειοελλαδίτες να τα δίνουν στις βουλγάρες στο Σαντάνσκι και στις σκοπιανές πόρνες και στις αλβανίδες μετρέσες, όταν θα γυρίσουν οι Βορειοελλαδίτες από τα σκοπιανά καζίνο - τράπεζες -βενζινάδικα και σουπερμάρκετ, όταν θα κλείσουν οι Ελληνικές εταιρίες και σταματήσουν να ταΐζουν τους γύφτους εκεί επάνω, τότε έλα να ξανασυζητήσουμε.

ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ
Γιατί μου σβήνετε τα σχόλια μου? Σας πειράζει όταν σας λένε την αλήθεια? Όταν δεν τολμάτε να αντιμετωπίζετε τα δικά σας λάθη και δέν βλέπετε στον καθρέπτη σας, τότε πως απαιτείτε από τους άλλους να γίνουν καλύτεροι? Τι ζητάτε τελικά? Να γίνετε καλύτεροι ως άνθρωποι η όλοι οι άλλοι να σας μοιάσουν? Πως θα πάρουν παράδειγμα από εσάς? Γιατί αυτό, Εθνικισμός δεν λέγεται.

ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ και …. ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!
Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων του πλανήτη μας προσπαθεί να αντιληφτεί τον όποιο Δημιουργό αλλά δεν προσπαθεί κάν να μάθει για το ίδιο το δημιούργημα. Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν, ο γηγενής πληθυσμός της χώρας μου προσπαθεί να βρεί τρόπους να φύγει στο εξωτερικό και δέν προσπαθεί να διώξει τους τυράννους του.
Το ίδιο λάθος επαναλαμβάνετε από όλους τους λαούς του κόσμου, λογικό καθώς δέν υπάρχει σωστή διαπαιδαγώγηση. Έρχεται ο οποιοσδήποτε ξένος εδώ και φεύγει ο οποιοσδήποτε Έλληνας στο εξωτερικό, χωρίς να προσπαθήσουν να κάνουν καλύτερη την ζωής τους στις Πατρίδες τους.