Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΝΕΜΕΣΙΣ

Τα πιόνια και οι μαριονέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων (βλέπε κυβέρνηση και σύσσωμη την αριστερά αντίστοιχα), με την συμπεριφορά τους δημιουργούν μια συνεχή κλιμακώμενη ένταση ή οποία δεν απέχει και πολύ από το να εξελιχθεί σε εμφύλιο.

Μην περιμένετε ηπιότερη συμπεριφορά προς εσάς όταν θα γυρίσει ο τροχός και σας πάρει από κάτω. Είσαστε υπόλογοι για τις συνέπειες και σας καθιστούμε απόλυτα υπεύθυνους για τα μελλοντικά γεγονότα.

Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό σας, σίγουρα και λόγω της ταχείας ανόδου της Χ.Α και της απήχησης της στον απλό κόσμο, μα εσείς είσαστε οι υπαίτιοι και όχι η ίδια η Χ.Α για αυτό.

Αυτό σας οδηγεί σε βεβιασμένα και επαναλαμβανόμενα λάθη, φανερώνοντας έτσι ολοκάθαρα τους πραγματικούς σας σκοπούς και την απέχθεια σας προς κάθε τι Ελληνικό Εθνικό και Πατριωτικό, ίσως και την ανικανότητα σας.

Οι μάσκες σας έχουν πέσει προ πολλού και το μόνο που απομένει είναι η παραδειγματική τιμωρία σας από τον ίδιο τον Λαό πρωτίστως. Ότι απομείνει από εσάς του δίνουμε το δικαίωμα να δικαστεί από την δικαιοσύνη.

Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ