Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Τι μπορούμε να κάνουμε για την Μακεδονία;


Αφήστε το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, διότι αυτό πέρασε.

Υπάρχουν άνθρωποι και δυνάμεις με δυνατότητες πολύ περισσότερες από τις δικές μας.

Υπάρχει ο "Πρόεδρος της Δημοκρατίας" που πρέπει να επέμβει παίρνοντας πρωτοβουλίες (ευσεβείς πόθοι).

Υπάρχουν τα κόμματα που πρέπει να καλέσουν ολόκληρο το Έθνος και μαζί να κατεβούν σε κινητοποιήσεις, (μην γελιέστε οι κομμουνιστές είναι απλώς η βιτρίνα, οι υπόλοιποι στηρίζουν από πίσω). 

Υπάρχει η Αστυνομία που πρέπει να ρίξει τις ασπίδες και να συλλάβει για προδοσία τους δοσίλογος κομμουνιστές της κυβέρνησης και όσους ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας, (αυτό αποκλείεται διότι είναι όλοι πραιτοριανοί). 

Υπάρχει η Εκκλησία που πρέπει να αποδείξει οτι είναι Ορθόδοξη στην σκέψη, στην θέση και στην πράξη (δεν είναι, το έχει αποδείξει). 

Υπάρχει ο Στρατός που θα μπορούσε να επέμβει και να αλλάξει το καθεστώς έως ότου επέλθουν ξανά εκείνες οι διαδικασίες για την ομαλότητα της χώρας (δεν υπάρχει, είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι και γλείφτες των σιχαμερών πολιτικάντηδων). 

Υπάρχει ο λαός που πρέπει να ξαναγίνει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ και να ζητήσει ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ και ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ (δεν υπάρχει, έχει εκφυλιστεί και κατεβαίνει στα συλλαλητήρια για να παρακαλέσει να τον λυπηθούν και όχι να απαιτήσει και να διεκδικήσει τα δίκαια και την ελευθερία του). 

Και τέλος, υπάρχει και ο Θεός που είναι η πρώτη και τελευταία μας ελπίδα. Όμως όλα εξαρτώνται από το πόσο πολύ αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση και το πόσο διατεθειμένοι είμαστε να δώσουμε και την ζωή μας εάν χρειαστεί για την Μακεδονία. Αλλιώς πάλι θα παραστείτε σε ένα "υπερήφανο" μνημόσυνο. 

"Πολλοὶ ὅμως ῥωτοῦσαν·
− Τί νὰ κάμουμε; Μᾶς σφάζουν.
Καὶ ὁ Άλέξης ἀποκρίνουνταν πάντα·
− Μᾶς φτάνουν πιὰ οἱ μάρτυρες· χρειάζονται τώρα ἥρωες. Γενῆτε ἥρωες!". Ιων Δραγουμης.