Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Νο 22



Ένα μικρό χρέος.
Νιώθω πως έχω χρέος να μοιράζομαι o΄τι θεωρώ πως πρέπει να μοιράζομαι. Από εκεί καί πέρα, δέν είναι ο σκοπός μου να πείσω κάποιον για οτιδήποτε, αλλά να τον κάνω να σκεφτεί βάζοντας τον ίδιο να ερευνήσει. Έτσι βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα κερδίζουμε όλοι. Όπως καί να έχει, πολλά μυαλά είναι καλύτερα από ένα. Αν εσύ προσέξεις κάτι που διέφυγε τις αντίληψης μου, τότε θα χαρώ να το μάθω.

Τί είναι το δόγμα Νταβούτογλου?
Το δόγμα Νταβούτογλου με λίγα λόγια είναι ο Νεοθωμανισμός στην πράξη με ένα νέο είδος εισβολής. Οικονομικός αποκλεισμός και στρίμωγμα στη γωνία, με τις ευλογίες καί τις πλάτες των μεγάλων πάντοτε. Έτσι έχουμε λαθρομετανάστευση, αμφισβήτηση της ιστορίας από την Ελληνική ιδιωτική τηλεόραση (βλέπε ΣΚΑΙ) καί άλλα. Βασισμένοι στο γεγονός πως οι Έλληνες δεν διαβάζουν αλλά παρακολουθούν τηλε-τύφλωση. Δεν ενημερώνονται και δεν ενδιαφέρονται. Είναι πολύ καλά οργανωμένο το σχέδιο καί πολύ παλαιό. Άνοιγμα τουρκικών τραπεζών καί παροχή δανείων σε Έλληνες με χαμηλό επιτόκιο. Ώσπου στο τέλος, απογοητευμένος και απελπισμένος ο κόσμος θα επιθυμεί να σκλαβωθεί για να έχει κάτι να φάει. Βλέπετε έχει καλομάθει καί γίνεται εθελόδουλος ακόμη και για ένα κινητό η μια παιχνιδομηχανή. Καίγια να συμπληρώσω ..... Αγορά ακινήτων ώστε να διεκδικούν βάση του νόμου. Ήδη στην Καβάλα έχουμε τούρκικο ζαχαροπλαστείο. Καί θα είμαστε σύγχρονοι ραγιάδες με τίς ευλογίες μας. Μα τόσο δέν σας κόβει μωρέ! Θελουν να μας υποδουλοσουν με την θεληση μας.

Συμπέρασμα
Δέν θα πρέπει να μας πειράζουν οι αλήθειες που μάς ¨τονίζουν¨ συνεχώς οι ¨άλλοι¨, αλλά να κοιτάξουμε να τις διορθώσουμε διαψεύδοντας τους.

Σχετικά με το τούρκικο ποίημα με τον τίτλο ¨ΣΩΠΑ¨
Δέν μου άρεσε είναι ο τρόπος έκφρασης της κυρίας και η χροιά της φωνής της. Κατά τα άλλα, το ¨ποίημα¨ είναι μια πολύ ωραία διαπίστωση. Ως Έλληνες έχουμε καλύτερα ποιήματα, που οι Μόγγολοι με την βαρβαρική τους καί πολύ απλή γλώσσα, δεν είναι ικανοί να τα εκφράσουν καί να εκφραστούν. Ερώτηση.... ο μαλάκας (λαζόπουλος) τι ζητάει εκεί? Όπου γάμος και γιορτή, η Βασίλο πρώτη.

ΠΕΡΙ ΣΩΤΗΡΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.
Λέω πάντοτε για τα κομμούνια, έχουν κόμμα ΔΕΝ έχουν πατρίδα. Σε πόσες συγκεντρώσεις τους έχετε δει Ελληνική σημαία? Στα μπαλκόνια τους, στα γραφεία τους ποτέ δεν βάζουν, ούτε καν στις Εθνικές Εορτές. Άρα, ποτέ δεν εμπιστεύομαι κομουνιστή. Και όπως μου υπενθυμίζει πάντοτε μια αδελφική μου φίλη.... ¨το καλύτερο σαπούνι, γίνεται από κομούνι¨.

ΠΕΡΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
Όποιος δεν αντιλαμβάνεται την σημερινή κατάσταση και το που οδηγούμαστε, δηλαδή σε αιματηρές συμπλοκές μεταξύ γηγενών και μεταναστών γενικότερα, έχει βαθιά μεσάνυχτα. Όποιος διαβάσει για την κατάρρευση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας , θα αντιληφτεί αμέσως αυτό που λέμε ¨η ιστορία επαναλαμβάνεται¨. Εγώ θεωρώ πως την ιστορία την επαναλαμβάνουν, γιατί με τόσα λάθη ανά τους αιώνες (επαναλαμβανόμενα) δεν είναι δυνατόν να μην τα αναγνωρίζεις και να μην τα έχεις διορθώσει. Έχουν γνώση οι φύλακες και οι ¨φυλακισμένοι¨, πέρα βρέχει.

Ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν η πιστεύουν πως τα κόμματα θα τους σώσουν και πως τάχα ενδιαφέρονται. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για κανέναν. Είμαστε μόνοι μας, όλοι οι λαοί. Για αυτό το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει και να επικεντρωθούμε, είναι στο χτίσιμο της αδελφοσύνης αναμεταξύ της Ιεράς οικογενείας των απανταχού Ελλήνων. Αυτό όμως προϋποθέτει ένα βασικό πράγμα για το οποίο δεν εγγυούνται όλοι διότι είναι φανατισμένοι, είτε θρησκευτικά είτε κομματικά. Αυτά πρέπει να ξεπεραστούν από όλους μας και από όποια πλευρά και αν ανήκει. Διαφορετικά θα υπάρξει και εμφύλιος.

ΠΕΡΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ
Σχετικά με τα σπασμένα μηχανήματα έλεγχου εισιτηρίων από τους κουκουλοφόρους. Αυτή η κίνηση δεν τιμά τους Έλληνες. Το να σπάσεις κάτι γιατί δεν το γουστάρεις δεν αποτελεί επιχείρημα. Αυτά τα κάνουν κάτι κωλόπαιδα αναρχοαριστεροί καλά πληρωμένοι με σκοπό την συνέχιση της αποδόμησης της Ελλαδικής συνοχής. Όταν έρθει η ώρα της κάλπη πρέπει να αντιδράσει έξυπνα καί πρός συμφέρον του. Και επίσης αντί να πεί κάποιος δεν γουστάρω να πληρώσω, θα προτιμούσα κάτι που είναι πιο αληθές ακόμη, δέν έχω να πληρώσω. Ας πάνε αν τολμούν να σπάσουν τα κεφάλια των πολιτικών. Γιατί άραγε δέν το κάνουν? Γιατί ορμούν σε άψυχα πράγματα που γνωρίζουν πως αυτά δέν θα αντιδράσουν?

Να συμπληρώσω, πως πάντοτε είναι κουκουλοφόροι αυτοί που κάνουν ζημιές. ¨Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω¨ καί δέν είμαι καί χριστιανός. Για πείτε μου, γιατί κανείς από αυτούς τους κρυπτόμαγκες δέν έχει τα κάκαλα να πάει καί να πεί στα ίσια ¨ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΩ¨ κανείς τους ποτέ δέν το έκανε ούτε καί ποτέ θα το κάνει. Για αυτό ας μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα.
Θέλουν να δείξουν σε όλους πως κάνουν καλό? Μα καταχρώνται δημόσια περιουσία όταν σπάνε πράγματα που ανήκουν σε όλους. Δέν είναι ήρωες αυτοί, είναι κουράδες.