Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Γενοκτονία και αριθμοί.


Έχουν καταφέρει να μετατρέψουν τις ζωές μας σε στατιστικές και αριθμούς. Εφαρμόζουν πλήρως το πρόγραμμα του Στάλιν που έλεγε πως, «αν ένας άνθρωπος πεθάνει είναι κρίμα, αν εκατομμύρια πεθάνουν, τότε είναι απλά στατιστικές». Τα πάντα μετριούνται με αριθμούς και όλα είναι πλέον αριθμοί. Τα χρήματα, τα δάνεια, οι φόροι, τα έπιπλα, τα ζώα, οι άνθρωποι.


Ω ! ναί, ακόμη και τα έμψυχα όντα είναι πλέον αριθμοί. Μα το χειρότερο απ΄όλα είναι πως και οι ίδιοι οι άνθρωποι έχουμε αρχίσει και σκεφτόμαστε έτσι και δεν βλέπουμε τους ανθρώπους και τα ζωντανά ως έμψυχα όντα, αλλά ως αριθμούς και ούτε που το καταλαβαίνουμε. Ακούμε στις ειδήσεις πως,  «θανατώθηκαν λόγο αρρώστιας 3.000 ζώα, κάηκαν στην πύρινη λαίλαπα 2.000 ζώα, σκοτώθηκαν από το τσουνάμι  200.000 άνθρωποι, και στον τάδε πόλεμο 100.000 άνθρωποι» και στα αυτιά μας ακούγετε σαν να μας λένε ¨ρε φίλε, βάλε 2 κιλά φασόλια¨. Τόσο αναίσθητοι έχουμε γίνει, τόσο εύκολα έχουμε παρασυρθεί στην αθλιότητα και στην αδιαφορία.


Ακούμε για 5.000 αυτοκτονίες και τρία εκατομμύρια λαθροέποικους  και δεν τρέχει τίποτα για εμάς, αφού εμείς είμαστε καλά και στον καναπέ μας. Ίσως περιμένουμε υπομονετικά την σειρά μας τελικά. Σαν τα πρόβατα που τα πηγαίνουν στο σφαγείο και επειδή είναι χιλιάδες, όσα είναι πίσω δεν βλέπουν αυτά που σφάζονται μπροστά ή ως συνήθως πιστεύουν στον σφαγέα.


Τα πιο παραγωγικά μας παιδιά είναι ήδη στο εξωτερικό και συνεχίζουν να αδειάζουν την χώρα μας. Την ίδια ώρα αντικαθίστανται με παραγωγικούς άρρενες μουσουλμάνους, οπού ως επί το πλείστον αποτελούνται από 25 έως 55 ετών, άεργοι, κουρελήδες και επικίνδυνοι και από έγκυες γυναίκες που έρχονται και γεννοβολάνε σαν τα κουνέλια εδώ στον άγιο τόπο μας. Και αυτοί άνθρωποι λένε πως είναι…. Λες και εμείς είμαστε τραπεζομάντηλα.



Η νεολαία μας εντωμεταξύ παραμένει άνεργη, ανύπαντρη και κυρίως άτεκνη. Αρκετοί από αυτούς είναι παρασυρμένοι από τους θολοκουλτουριάρηδες και όσοι εργάζονται κάνουν απεργίες, ενώ θα έπρεπε τώρα που είναι ευκαιρία να δουλέψουμε πιο σκληρά. Αν αυτό δεν είναι γενοκτονία τότε τι διάολο είναι; Μα ποιός ευθύνεται αν όχι εσείς που δεν πράττετε τίποτα; Ναι όλοι εσείς οι παραπονιάρηδες νέο ραγιάδες του καναπέ. 

Ο Πλάτων κάποτε είχε πεί πως, «σας κυβερνά αυτός που σας αξίζει», και τελικά πόσο δίκιο έχει.  Εσείς σκοτώνετε τον λαό μας, κανένας άλλος. Εσείς οι καινούριοι ραγιάδες, γιατί μια φορά ….. Έλληνες δεν είστε.