Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Μαζεμένα σκορποχώρια ...

Παρακολουθώ ΕΡΤ 3 και λέει η ρεπόρτερ, "θα αξιοποιηθεί η πλατεία της πόλης μας (Θεσσαλονίκη) και θα αναδειχθεί η ιστορία της". Μπράβο σκέφτομαι, αυτό είναι και καλό και χρήσιμο και πρίν τελειώσω την σκέψη μου η ρεπόρτερ συνεχίζει, "όλοι γνωρίζουμε οτι εδώ συγκεντρώθηκαν οι εβραίοι και από εδώ ξεκίνησε το μαρτυρικό τους ταξίδι" ..... ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΡΕ ... ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΖΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΑΣ; ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ; Θα πάθω εγκεφαλικό ρε. Αι στο διαλο πρωινιάτικα πια.
 -------------------------------------------------------------------------
"Επανάληψη μήτηρ προπαγάνδας καταπόσεως" ... Μέχρις ότου το μάθει και η τελευταία πέτρα στην Ραγιάδα... στην Ελλάδα ήθελα να πω, οτι "Η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας είναι ο τουρισμός"..... Τι σας λένε δηλαδή; Μην νοιάζεστε για τίποτε άλλο. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε άλλο. Θα είσαστε μια ζωή οι σερβιτόροι του Πλανήτη. Κάθε χειμώνα θα μαρτυράτε το γάλα της Μάνας σας και κάθε καλοκαίρι θα λέτε δόξα τον Θεό έχουμε δουλειά και φέτος. Για να περνάνε καλά οι ανώμαλοι σκερβελέδες της Ευρώπης και οι γύφτοι της χερσονήσου του Αίμου (εσείς το ξέρετε ως Βαλκάνια). "Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι". Α΄ ναί ... Καλημέρα σας.
 -----------------------------------------------------
Το να είσαι ασεβής δεν αποτελεί τιμή για σένα που προσβάλλεις. Μόνον χλευασμό αποτροπιασμό και απέχθεια προς αυτό το άτομο μπορεί να προκαλέσει μία τέτοια πράξη. Οι χριστιανοί πρέπει να προσευχηθούν για αυτή και να την συγχωρέσει ο Θεός. Δικαίωμα σου να μην πιστεύεις, αλίμονο. Δεν είναι δικαίωμα σου να προσβάλλεις κάτι στο οποίο δεν σε κάλεσε κανείς να παραστείς με το ζόρι. Αν είναι έξυπνη λοιπόν, τότε στο μέλλον θα το μετανοήσει καθώς θα καταλάβει το λάθος της. Αν πάλι όχι, τότε δεν θα καταλάβει ποτέ τίποτε. Η ασέβεια δεν είναι εξυπνάδα, αλλά κουτοπονηριά. Είμαι αντίθετος με όσους επιτίθενται προς οποιαδήποτε Θρησκεία. Είναι πραγματικά τόσο ανόητο και ανούσιο. Αυτές οι επιθέσεις αποτελούν καθαρή απόδειξη έλλειψης επιχειρημάτων.
 ---------------------------------------------------------------------
Προχθές, 18χρονος Πακιστανός λήστεψε ζευγάρι. Εχθές, έσπασαν την τζαμαρία και διέρρηξαν το μανάβικο του φίλου μου Βασίλη με βότσαλα. Καταλαβαίνουμε ποιοί το έκαναν διότι τους βλέπουμε καθημερινά που περνούν από την γειτονιά μας και σας είχα γράψει πρίν από κανένα Μήνα πως ενοχλούν τα κορίτσια μας. Ο στρατός κατοχής της Νέας Τάξης και των δοσίλογων Τσίπρα Καμμένου, λειτουργεί όπως πρέπει. Συμβουλή πρώτη, να κάνετε πως κοιμάστε. Συμβουλή δεύτερη, να σας ενδιαφέρει μόνον ο ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα. Συμβουλή τρίτη, να επαναλαμβάνετε την εξής φράση, "Ε και τι να κάνουμε;". Η Άλωσις συνεχίζεται κανονικά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καλό μεσημέρι και μην ανησυχείτε για τίποτα. Άλλωστε εσάς κλέψανε; Τους άλλους ενόχλησαν.
 ------------------------------------------------------------
Δεν μας κοροϊδεύουν καθόλου. Οι συνετοί και υπεύθυνοι Έλληνες Πολίτες που αντιλαμβάνονται τον ορισμό που μόλις έδωσα, ήξεραν εξ΄αρχής και προειδοποιούσαν για αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Οι "κάτοικοι όμως αυτού του τόπου", που ενδιαφέρονται μόνον για την προσωπική και ευκαιριακή τους ευημερία, αδιαφορούσαν και εξακολουθούν να αδιαφορούν μέχρις ότου το πρόβλημα φτάσει στην δική τους πόρτα. Αλλά δυστυχώς, ακόμη και τότε αντί να αντιδράσουν δυναμικά είτε με κινητοποιήσεις, είτε (έστω) μέσω της ψήφου τους, αρκούνται στις ψευδό-διαμαρτυρίες προς τις ίδιες αρχές που τους κοροϊδεύουν. Άρα έχουμε να κάνουμε με έναν λαό ως επί τω πλείστων, δειλών και ηλίθιων, που γνωρίζει πως να κοροϊδεύει τις ΗΠΑ και τους κάτοικους της ως "αμερικανάκια", με την διαφορά όμως οτι οι δεύτεροι συνεχώς προοδεύουν, ενώ οι πρώτοι συνεχώς μιζεριάζουν. Σε ποιά κατηγορία ανήκετε λοιπόν; Στους Έλληνες Πολίτες ή τους "κατοίκους αυτού του τόπου";
 ------------------------------------------------------------
Λές πως αγαπάς την Ελλάδα, αλλά πως ισχυρίζεσαι ότι αγαπάς κάτι δίχως να το γνωρίζεις; Πως μπορείς να αγαπάς κάποιον ή κάποια επειδή σου είπαν ότι είναι όμορφος ή όμορφη εφόσον την είδες μόνον μια φορά ή δεν γνωρίζεις τίποτε για τον χαρακτήρα και το παρελθόν της/του;
Έτσι και με την Πατρίδα σου την Ελλάδα. Λές συνέχεια πως την αγαπάς, αλλά αλήθεια πόσο καλά την γνωρίζεις; Τι αγαπάς από αυτήν όταν δεν την γνωρίζεις; Όταν την λοιδορούν και την προσβάλουν, όταν της κλέβουν ή ψεύδονται για την Ιστορία της, εσύ τι κάνεις; Έτσι αγαπάς και την γυναίκα ή την Μητέρα σου; Έτσι αγαπάς τους Γονείς σου; Έτσι σέβεσαι το σπίτι και τους συγγενείς σου; Πως ισχυρίζεσαι ότι αγαπάς κάτι που δεν ασχολείσαι μαζί του; Δυστυχώς, μόνον τον εαυτό σου αγαπάς. Γιατί εγώ αυτό που ξέρω για την αληθινή Αγάπη είναι πως όταν πραγματικά αγαπάς κάποιον ή κάτι, τότε είσαι ικανός να κάνεις τα πάντα. Και αυτός που αγαπά κάτι ή κάποιον δυνατά και αληθινά δεν αποζητά ανταπόδοση. Η Αγάπη είναι ανιδιοτελής, γιατί είναι Όρκος Ιερός που δένει χειροπόδαρα με δεσμά αιώνια. Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι μόνον τον εαυτό τους αγαπούν με αυτό τον τρόπο. Μη μου λές λοιπόν πως αγαπάς την Ελλάδα όταν δεν κάνεις τίποτε για αυτήν.
 ------------------------------------------------------------
Έτσι για να τελειώνουμε μιά και καλή και με αυτήν την κομμουνιστική μπούρδα που σπέρνει την διχόνοια στους αφελείς και ανιστόρητους Έλληνες. «Η επανάστασις η δική μας δεν ομοιάζει με καμμιάν απ’ όσες γίνονται την σήμερον εις την Ευρώπην. Της Ευρώπης αι επαναστάσεις εναντίον των διοικήσεών των είναι εμφύλιος πόλεμος. Ο εδικός μας πόλεμος ήτο ο πλέον δίκαιος, ήτον έθνος με άλλο έθνος» ... Απομνημονεύματα Κολοκοτρώνη.
 ---------------------------------------------------------
Προς αθέους και προς όσους κοροϊδεύουν...
Σου λέει κάποιος, "Και που τρέχουν στις εκκλησίες και εξομολογούνται, και που νηστεύουν και που προσεύχονται, μήπως θα πάνε στον Παράδεισο;" ... Σωστά.. Για εσένα που δεν πιστεύεις οτι υπάρχει δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αν υπάρχει όμως, ποιός έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να πάει; Αυτός που κάνει όσα εσύ αρνείσαι και κοροϊδεύεις ή αυτός που πράττει τα παραπάνω αφού πιστεύει; ... Είναι σαν να αναρωτιέσαι, "Και που παίρνουν λαχείο όλοι θα κερδίσουν;" ... Όσοι παίρνουν έχουν πιθανότητες να κερδίσουν έστω και μια στο εκατομμύριο. Εσύ όμως που δέν παίρνεις λαχείο δέν θα έχεις καμία πιθανότητα. Άλλωστε, αυτή είναι η διαφορά που δεν αντιλαμβάνεσαι. Η ελπίδα οτι αυτός που το αγοράζει θα κερδίσει το λαχείο είναι αυτή που τον κάνει να αγοράζει συνέχεια.  Έτσι είναι και η πίστη στον Θεό, με την διαφορά οτι εδώ δεν πρόκειται απλώς για ένα λαχείο που βασίζεται στην τύχη, αλλά στην σιγουριά πως θα κερδίσεις σίγουρα. Το "λαχείο" λοιπόν της Πίστης και της Ευσέβειας προς τον Θεό είναι ο ίδιος ο Υιός Του ο Ιησούς Χριστός. Και αυτό που θα κερδίσεις αν "επενδύσεις" στον Θεό, θα είναι η αιώνια ζωή. Μήπως λοιπόν πρέπει να πάψεις να κοροϊδεύεις και να αρχίσεις να προσευχεσαι;
 ----------------------------------------------------
Για εσάς που δεν γνωρίζετε τι εστί Εβραίοι...
«Η ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρείς πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψιάστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους. Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο. Πολλοί των θυμάτων Ελλήνων, επριονίσθησαν στα δύο από τους Εβραίους σύμφωνα με την παράδοσή τους, ότι ο Δαυίδ επεκύρωσε αυτόν τον τρόπο εκτέλεσεως με το παράδειγμά του. Κατά τις σφαγές αυτές των Ελλήνων, οι Εβραίοι κατεβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, έπιναν το αίμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια!…» Πηγή, του περίφημου Άγγλου ιστορικού Έντουαρντ Γκίμπον (γνωστού ελληνικά ως Γίββων) που έζησε από το 1737 έως 1794, ήτοι κατά την περίοδο του σκλαβωμένου ελληνισμού. Το κείμενο αυτό ανευρίσκεται στο μνημειώδες έργο του «Ιστορία της Παρακμής και Πτώσεως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας» και αναφέρεται, ακόμη, στο βιβλίο «Δίκη» («Trial») του Μπιλ Γκρίμσταντ, υπευθύνου των εκδόσεων «Αρυαν Πρες Ινκορπρέιτεντ, έκδοση 1973, Ουάσιγκτον ΗΠΑ.
 -------------------------------------------------
Η ανάπτυξη στην Καβάλα ήρθε επιτέλους. Γεμίσαμε Κιπά το πρωί. Τόσα πολλά είχα να δω από τότε που έμενα στην Φλόριντα. Αλλά ρε Έλληνα ντροπή σου. Λίγο αν μελετούσες την ιστορία σου πόσο διαφορετικός θα ήσουν.... Θα ήξερες τι σου έκαναν όσοι θεωρείς φίλους και συμμάχους. Θα ήξερες πως ακόμη και στην τουρκοκρατία, οι φόροι ήταν ποιο σωστά κατανεμημένοι. Θα ήξερες οτι οι Έλληνες στρατιωτικοί μπορούν να νικήσουν οποιοδήποτε στρατό του κόσμου, αλλά δεν μπορούν να νικήσουν τους πολιτικούς. Και θα ήξερες σίγουρα πως δυστυχώς, οι προεστοί και οι κοτζαμπάσηδες δεν έφυγαν ποτέ.
 --------------------------------------------------------
Με αφορμή την ανάρτηση- παρατήρηση ενός συναγωνιστή και φίλου, σχετικά με τους τάχα μου "αποσχιστές" του ΠΑΟΚ, λέω τα εξής: Έτσι δέν έδιναν σημασία στην μειοψηφία των συμμοριτοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα μας κάθονται στον σβέρκο. Αυτές οι μειοψηφίες είναι πολύ επικίνδυνες επειδή είναι ύπουλες και μπορούν να κρυφτούν εύκολα, όπως και να παρεισφρήσουν σε υγιείς χώρους και να τους διαφθείρουν ή να διασπείρουν την διχόνοια. Ήδη το βίωσα σε προσωπικό επίπεδο. Δυστυχώς, ο περισσότερος κόσμος είναι επιρρεπής στην βλακεία επειδή είναι είτε αμόρφωτος, είτε αγανακτισμένος, είτε απλά ηλίθιος, είτε τελικώς είναι "βαλτός". Το κακό πρέπει λοιπόν να κόπτεται από την ρίζα και τα γεννοφάσκια του και αν είναι δυνατόν να προλαμβάνεται. Όπως ο καρκίνος, είναι πολύ πιθανόν να κάνει μετάσταση πολύ εύκολα, ακριβώς επειδή υπάρχουν κύτταρα για να κάψει. Και όπως ίσως γνωρίζετε, ο καρκίνος χτυπάει ευκολότερα τους νέους επειδή υπάρχουν υγιή κύτταρα. Αποφεύγει τους μεγάλους, επειδή ακριβώς δέν υπάρχει κάτι για να χτυπήσει. Άρα ΝΑΙ... Δίνουμε σημασία τις μειοψηφίες των ηλιθίων και τις κόβουμε άμεσα.
 ----------------------------------------
Μάθημα για τα αυτονόητα Νο3. Κάθε χρόνο θα λέμε τα ίδια. Συνοπτικά λοιπόν... Οι Έλληνες ορθόδοξοι ΔΕΝ εορτάζουν το Πάσχα. Γιατί όχι; Διότι το Πάσχα είναι εβραϊκή γιορτή που την γιορτάζουν με άζυμο ψωμί επί της μνημόνευσης του "μάνα" που έφαγαν στην έρημο κατά την έξοδο τους. Οι Έλληνες ορθόδοξοι εορτάζουν την Ανάσταση του Θεανθρώπου και την νίκη του επί του θανάτου. Το λέμε και Λαμπρή επειδή η ημέρα εκείνη φώτισε την Οικουμένη. Αυτό είναι το Άγιο μήνυμα που κάνει την Ανάσταση την μεγαλύτερη εορτή των Ελλήνων Ορθοδόξων. Μεγαλύτερη δε και από αυτή των Χριστουγέννων. Κακώς έχει επικρατήσει λοιπόν αυτή η ονομασία, αφού σημαίνει κάτι άλλο για κάποια άλλη εορτή.
Υ.Γ..... Ακούω από αρκετούς που δηλώνουν χριστιανοί, να επιμένουν οτι η Ανάσταση είναι συμβολική. Ακούστε να δείτε κάτι. Αν δέν πιστεύετε οτι η Ανάσταση του Ιησού είναι πραγματική, τότε μην δηλώνετε χριστιανοί, διότι πολύ απλά δέν είστε. Όταν σας λένε "Χριστός Ανέστη", εσείς απαντάτε "Αληθώς Ανέστη ο Κύριος". Αλλά νομίζω οτι πραγματικά δέν αντιλαμβάνεστε τι λέτε
καθώς το κάνετε από συνήθειο. Φάτε την μαγειρίτσα σας, σπάστε τα αυγά σας και φάτε το κατσίκι σας, που δυστυχώς ούτε αυτά ξέρετε τι συμβολίζουν. Καλημέρα σας και καλό σας Μήνα.
-----------------------------------------
Οι Έλληνες, τουλάχιστον στην εποχή μας, είναι γνωστό οτι δεν διαβάζουν και δέν μελετούν την Ιστορία μας που είναι τεράστια και ένδοξη, άλλα άλλοτε και άδοξη, καθώς και εμείς άνθρωποι είμαστε. Αυτό είναι βαθειά στενάχωρο για εμένα καθώς κάπως έτσι καταλήγεις να βρίσκεσαι μερικές φορές με ανθρώπους που είτε δεν γνωρίζουν καθόλου, είτε γνωρίζουν τα μισά και συνήθως όταν γνωρίζεις τα μισά τα γνωρίζεις λάθος. Και δεν μαθαίνουν ούτε καν να ακούν αυτούς που ξέρουν. Όχι εμένα φυσικά, αλλά τους ιστορικούς και τα βιβλία που προτείνω εγώ και κάποιοι συναγωνιστές μου και άλλοι.Υπάρχει όμως και μία κατάσταση ακόμη πιο στενάχωρη για εμένα. Έχει να κάνει με τους Ποντίους και τους συλλόγους τους, αλλά και με όλους τους "πολιτιστικούς" συλλόγους. Το έχω πεί πάμπολες φορές στο παρελθόν και δέν θα κουραστώ ποτέ να το αναφέρω. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι δεν διδάσκουν Ιστορία και πολιτισμό στα μέλη τους ως οφείλουν, αλλά αρκούνται σε χορούς και αρέσκονται στα γλέντια. Έτσι για παράδειγμα, αν ρωτήσετε έναν Πόντιο από αυτούς που πηγαίνουν στα χορευτικά, "Ποιοί είναι οι πρώτοι κάτοικοι του Πόντου;" οι περισσότεροι δυστυχώς (αποδεδειγμένα), δέν γνωρίζουν να σας απαντήσουν. Και παρ΄όλες τις προσπάθειες μου αφύπνισης των συλλόγων αυτών, αυτές παραμένουν άκαρπες, διότι δεν υπάρχει από μέρους τους ενδιαφέρον. Θα μείνω εδώ και θα προτείνω τουλάχιστον να διαβάσουν την παρακάτω ανάρτηση- ιστορική αναδρομή. Ξέρω, είναι "πολλά" για εσάς που ούτε μία συνταγή δεν κάνετε τον κόπο να διαβάσετε.
----------------------------------------------------------
Καλημέρα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες Ευαγγελίες και στους εορτάζοντες Ευαγγέλους. Χρόνια πολλά στον απανταχού Ελληνισμό. Αυτό που "συμβουλεύω" σήμερα, είναι να κλείσετε τα αυτιά σας στους άσχετους, στους φιλάρεσκους, στους αλαζόνες, στους ανιστόρητους, στους εθνοπροδότες και στους πολιτικάντηδες. Σήμερα θα βγούν από τις τρύπες τους οι μεγαλόστομοι πολιτικοί καλικάντζαροι οι οποίοι θα μας μιλήσουν για τα αγαθά της Ελευθερίας και της Επανάστασης, έννοιες τις οποίες ούτε γνωρίζουν, αλλά ούτε και σέβονται. Και θα βγούν και οι σάπιοι στην ψυχή και στο σώμα αριστεροί εθνοπροδότες και θα προσπαθήσουν να μας πείσουν όπως πράττουν κάθε χρόνο εδώ και 90 συναπτά έτη , ότι ήταν "Επανάσταση Ταξική" και εμπνευσμένη από τους Γάλλους. Με τους κομμουνιστές κάθε "επανάσταση" είναι μόνον ΤΟΞΙΚΗ. Κλείστε λοιπόν τα αυτιά και γυρίστε την πλάτη σας σε όλους αυτούς. Μελετήστε ΕΣΕΙΣ την Ελληνική μας Ιστορία. Σήμερα εορτάζουμε την Ελληνική Εθνεγερσία και το Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Αυτό να τους λέτε και πολύ τους είναι, και να βγάζουν τον σκασμό.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ - ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
-------------------------------------------------------
Οι πονηροί κάνουν την εξής ερώτηση στους αφελείς: Έκαναν καλό οι θρησκείες στην Ανθρωπότητα;... Είναι σαν να αναρωτιέσαι, "έκαναν καλό οι πόλεμοι;"... Δεν υπάρχει απάντηση ΝΑΙ ή ΌΧΙ. Υπάρχει το "εξαρτάτε". Διότι, αν η Θρησκεία χρησιμοποιήθηκε για ευγενή σκοπό και από καλούς ανθρώπους, τότε έκανε καλό. Αν όχι, τότε έκανε κακό. Το ίδιο και ο πόλεμος. Αν έγινε για ιερό σκοπό οπως πχ η αμυνα αθώων ανθρώπων που προστάτευαν τα παιδιά τους, τότε έγινε για καλό σκοπό και μέσα από το μεγάλο κακό που είναι ο ίδιος ο πόλεμος, απέδωσε σε μια μακρόχρονη Ειρήνη και ανάπτυξη μαζί με άλλες πολλές καλές συνέπειες. Αν έγινε από κακούς ανθρώπους μόνον για πονηρά συμφέροντα, τότε όχι, διότι προκάλεσε μόνον θλίψη και δεινά (που τα προκαλεί ούτως ή άλλως). Κάνει καλό ο υπολογιστής; Αν τον χρησιμοποιείς για να μαθαίνεις και για να αναπτύσσεις τις γνώσεις σου και οτι είναι ωφέλιμο και χρήσιμο προς εσένα και την Κοινωνία, τότε είναι καλός. Αν βλέπεις μόνον τσόντες και παίζεις παιχνίδια, τότε είναι κακός. Το ίδιο ισχύει και για ένα βιβλίο και άλλα. Άρα... Σημασία έχει το ποιός και πως χρησιμοποιεί το αντικείμενο ή την ιδιότητα που έχει στα "χέρια" του.
-------------------------------------------------------
Λοιπόν, ακούστε να δείτε απατεώνες πολιτικάντηδες. Μπορεί για τα μάτια του κόσμου να ισχυρίζεστε οτι δεν θα ψηφίσετε υπέρ της ονομασίας των Σκοπίων ως Μακεδονία, αλλά φτάνει αυτό; Δεν θα έπρεπε να ρίξετε την κυβέρνηση των αθέων αναρχοκομμουνιστών; Δεν θα έπρεπε να καλέσετε όλους τους ψηφοφόρους σας να βρίσκονται κάθε μέρα έξω από το κυνοβούλιο σας;. Αυτούς που μπορείτε να κοροϊδέψετε ακόμη είναι όσοι είναι άνω των 55 ετών και μερικοί βολεμένοι, αδιάφοροι και φοβισμένοι. Δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε όμως όλους και για πάντα. Είσαστε το ίδιο συνένοχοι με όσους το ψηφίσουν. Η τιμωρία θα είναι η ίδια και για εσάς,
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ.
----------------------------------------------------------------
Δεν περιμένω να ΄ρθείτε πάλι,
εσείς μας φέρατε σε τούτο το χάλι,
για τις καρέκλες γίνεστε όλοι θυσία,
ζήτω η Ελλάδα ζήτω η Θρησκεία,
είσαστε όλοι μιά αηδία.

Δέν περιμένω να βγείτε πάλι,
μαζί σας κάνουμε συνέχεια κεφάλι,
εσείς προδώσατε Πατρίδα Ιστορία,
ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Θρησκεία,
είσαστε όλοι μιά τραγωδία.
------------------------------------------------------------------
Μάθημα για τα αυτονόητα Ν1:
Η Μακεδονία ΔΕΝ είναι Ελληνική, διότι είναι Ελλάδα. Γιατί; Πρώτα από όλα διότι εμείς δεν διεκδικούμε κάτι που δεν μας ανήκει ή που είναι κατεχόμενο, αλλά αποτελούσε ανέκαθεν κομμάτι της Ελληνικής επικράτειας. Για ποιο λόγο; Διότι η Μακεδονία συνδέεται άμεσα με την Ιστορία της Ελλάδος, καθώς αυτή είναι η περιοχή που συνέδεσε τις υπόλοιπες κάτω από την κυριαρχία της ώστε, από Πόλεις - Κράτη δημιουργήθηκε μία ενιαία Πατρίδα για όλους. Είναι αυτή που μεγέθυνε την Ελληνικότητα καθώς διέδωσε τον Ελληνισμό στα πέρατα της τότε γνωστής Γής. Άρα αν δώσεις το όνομα "Μακεδονία" δίνεις άμεσα το όνομα της Ελλάδος. Και για πολλούς ακόμη λόγους....

Μάθημα για τα αυτονόητα Ν2:
Η Κύπρος ΔΕΝ είναι Ελλάδα, αλλά είναι Ελληνική. Γιατί; Διότι παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού συντριπτικά περιλαμβάνει τον Ελληνισμό, αποτελεί ανεξάρτητο Κράτος. Αυτό το Κράτος ως Νησί το διεκδικεί η Ελλάδα (υποτίθεται σε έναν φανταστικό) ή σε έναν Εθνικιστικό και Πατριωτικό κόσμο. Και για πολλούς ακόμη λόγους.
Αυτά έτσι στα γρήγορα, για να μαθαίνουμε τις διαφορές μεταξύ του "είναι ελληνική" και "είναι Ελλάδα", ώστε να γνωρίζετε να απαντάτε στους εθνοπροδότες και στους αφελείς με επιχειρήματα.

--------------------------------------------------------------------------
Έχεις και την κάθε κυρά "Νίτσα" από το "πέρα Βουνοχώρι" να σε λέει με επικριτικό ύφος, "εσείς γιατί δεν κάνετε τίποτα;" Εννοεί φυσικά τους Εθνικιστικούς Συλλόγους της Πόλης μας. Η κυρα Νίτσα περιβάλλεται από Κράτος και Θεσμούς, (Δικαστικό Σώμα, Αστυνομία, Στρατό) κλπ, αλλά έχει την απαίτηση από έναν σύλλογο να την σώσει από τα συσσωρευμένα προβλήματα για τα οποία είναι και η ίδια συνυπεύθυνη. Για να μπορεί να παρακολουθεί τα τουρκικά σίριαλ με άνεση και να μας βρίζει ως ρατσιστές. Εσύ γιατί δεν κάνεις τίποτε κυρά Νίτσα και περιμένεις πάντοτε από άλλους να σε σώσουν; Εμείς κυρά Νίτσα μου και που κάνουμε κάτι εσύ πάντοτε απέχεις. Άκου λοιπόν κυρά Νίτσα μου.... Κάτσε εκεί που κάθεσαι και ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ. Δέν γνωρίζεις πως, δεν μπορείς και μάλλον δέν θέλεις να βοηθήσεις. Τουλάχιστον μην μπαίνεις εμπόδιο. Άντε τώρα. Κάτσε να δείς την Μενεγάκη και φτιάξε να φάμε καμιά σπανακόπιτα που την φτιάχνεις και ωραία.
---------------------------------------------------------
Να παρακολουθείτε τον ΣΚΑΪ παιδιά. Για να γνωρίζετε από πρώτο χέρι τι μήνυμα θέλει να μας περάσει η φροιλάϊν Χίτλερ και ο Σουλτάνος Ερντογάν. Πάντως χαίρομαι όταν οι "αγαπημένοι" μας διαμορφωτές κοινής γνώμης τρελαίνονται με αποφάσεις όπως αυτής της αθώωσης του Αμβρόσιου. Βγαίνει όλη η σαπίλα της ψυχής τους. Και εγώ το απολαμβάνωωωωωω .. αχ πως το απολαμβάνω. Άιντε μπρέ γκιαούρηδες, "Γκούντεν Μόργκεν και Γκιουνεϊντέν" σε όλους σας. Έ μάθετε μπρέ και καμιά ξένη γλώσσα, καλοκαιράκι έρχεται, τουρίστες θα έχουμε.
--------------------------------------------------------------
Τους Έλληνες (τέλος πάντων) πολιτικούς εύκολα τους καταλαβαίνεις.  Όχι σημαίνει ΝΑΙ και όταν λέν πως κάτι θα γίνει, δεν θα γίνει.
-----------------------------------------------------------------
Δηλαδή για να καταλάβετε το πόσο ανεύθυνοι είναι όσοι υπηρετούν το Κοινοβουλευτικό σύστημα, σκεφτείτε το εξής: Σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής ή μη ζωής μας και όπου χρειάζεται η όποια κυβέρνηση να πάρει δυνατές αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα, κανείς τους δεν το πράττει. Οπότε ... Αρκείτε σε φανφάρες και ανούσιες εξαγγελίες και αφήνει το "μπαλάκι" για την επόμενη κυβέρνηση (που θα κάνει και εκείνη ακριβώς το ίδιο και έτσι το πρόβλημα ΠΟΤΕ ΔΕΝ λύνεται), είτε μεταθέτει το πρόβλημα στην "Ευρώπη", στο "ΝΑΤΟ", στην ΟΥΕΦΑ, στον ΟΗΕ κλπ. Οι μόνες κυβερνήσεις που έχουν πολιτικά "κάκαλα" είναι οι Εθνικές. Οι υπόλοιποι θα σας κοροϊδεύουν μια ζωή. Το μόνον που τους ενδιέφερε ανέκαθεν είναι η προσωπική τους ευημερία.
-------------------------------------------------------------------------------
Μαθαίνουμε ιστορία όχι για να μισούμε, αλλά για να θυμόμαστε ποιοί και τι είμαστε, από που ερχόμαστε, τι οφείλουμε να κάνουμε, αλλά και με ποιούς έχουμε να κάνουμε. Μαθαίνουμε να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Μαθαίνουμε να είμαστε φίλοι της αληθείας όσο περήφανη ή όσο πικρή και ασύμφορη κάποιες φορές αυτή μας κάνει. Μαθαίνουμε να αντιμετωπίζουμε παρόμοιες καταστάσεις του παρελθόντος που οπωσδήποτε επαναλαμβάνονται στο μέλλον. Μαθαίνουμε να τιμούμε τους προηγούμενους, να ξέρουμε που πάμε και να προετοιμάζουμε τους επόμενους. Για αυτούς κυρίως τους λόγους επιβάλλεται να μαθαίνουμε ιστορία. --------------------------------------------------------------
Οι περισσότεροι μου λέν πως είμαι πάντοτε απαισιόδοξος. Αλλά τουλάχιστον εγώ, όταν μου δίνεται η ευκαιρία, κάνω ότι είναι από εμένα δυνατόν ώστε να κάνω το περιβάλλον μου καλύτερο, ξεκινώντας από τον εαυτό μου. Ποτέ όμως δέν είδα από κανέναν που δηλώνει αισιόδοξος, να κάνει το οτιδήποτε για να αλλάξει κάτι στον περιβάλλον του και φυσικά στον εαυτό του.
---------------------------------------------------
ΣΥΡΙΖΑ.
Το καλύτερο παράδειγμα της ρήσης, "Ενός κακού μύρια έπονται".
Μουσουλμάνοι εισβολείς. Κι΄άλλα μνημόνια. Αυξημένοι φόροι. Κομμένες συντάξεις. Ανεργία. Ανεξέλεγκτοι αναρχικοί. Αυξημένη εγκληματικότητα. Πλειστηριασμοί. Ανομία. Ανέχεια. Αυτοκτονίες. Πενία. Πείνα. Παράνομες ελληνοποιήσεις. Παράλυση του κρατικού μηχανισμού. Ψέμματα. Δίωξις των Αρίστων. Πόλεμος στο Εθνικό Φρόνημα. Σκοπιανό. 2α Ίμια. Αιχμάλωτοι στρατιωτικοί. κλπ κλπ κλπ.....
Θεέ μου είναι τόσα πολλά, που κάθε φορά που λέω "εδώ θα σταματήσω", σκέφτομαι και κάτι ακόμη.
------------------------------------------------------
Με ρωτάνε συχνά, "Θα ξανά έκανες μαγαζί;" .... Απαντώ: Στην εποχή μας δέν αξίζει να κάνεις μαγαζί στην Ελλάδα αν δεν έχεις είτε την οικονομική άνεση τόσο για να ξεκινήσεις την επένδυση όσο και για να την συντηρήσεις, είτε αν έχεις βρεί το κατάλληλο αντικείμενο που θα καλύψει το κενό που υπάρχει. όμως πρέπει να σου αρέσει και το αντικείμενο για να είσαι ευτυχισμένος και όχι απλά ευχαριστημένος. Θα ξανά έκανα πχ. βιβλιοπωλείο μόνον εάν είχα πολλά λεφτά και δεν θα με ένοιαζε αν θα έχει δουλειά. Αυτοί που πετυχαίνουν 100% είναι οι λαθροπωλητές, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για το τι πουλάνε και από που εκλάπησαν, δεν πληρώνουν φόρους- ενοίκια κλπ και έτσι είναι βάρος σε όλους τους υπολοίπους. Δέν αξίζει λοιπόν να κάνεις κάτι που αγαπάς, όταν αυτό που αγαπάς εσύ (εγώ στην προκειμένη) δέν βρίσκει ανταπόκριση στους πολλούς, ειδικά στην εποχή μας πάντοτε. Αλλά το να ανοίξω άλλο ένα σουβλατζίδικο ή καφενείο ανάμεσα στα 1500 (πχ) που έχει η πόλη που διαμένω, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ. Αυτά τα γράφω επειδή με ρωτάνε πολλοί και πολύ συχνά.
-----------------------------------------------------

Πως να χαρακτηρίσεις έναν φανατικό και ατάλαντο κομμουνιστή. Καλό είναι που όλοι αυτοί ξεβρακώνονται. Είναι ευκαιρία για αυτούς να βγάλουν από μέσα τους οτι πιο μισητό έχουν για την ίδια τους την καταγωγή (αν είναι Έλληνες φυσικά). Δεν αισθάνονται (το λέν και οι ίδιοι πρωτίστως) ως μέρος αυτοί του Έθνους. Το ίδιο πιστεύουμε και εμείς για αυτούς άλλωστε, έτσι όπως σκέφτονται και ενεργούν. Ούτε θεωρούν την Ελλάδα ως δική τους Πατρίδα, μιας και δηλώνουν "κοσμοπολίτες", (εγώ θα έλεγα οτι είναι "κοσμοαλήτες"). Και πείτε μου εσείς με το χέρι στην καρδιά... Ποιοί άλλοι καλλιεργούν τέτοιο μίσος και διχόνοια ανάμεσα στους Έλληνες; Πόσο ψυχικά και πνευματικά άρρωστος, κομπλεξικός, αλλά και ανιστόρητος μπορεί να είσαι όταν έχεις τέτοιες αντιλήψεις και εχθρεύεσαι το ίδιο σου το αίμα και το σπίτι; Τρισάθλια και ελεϊνά ποταπά κόκκινα σκουπίδια.
---------------------------------------------
Εσείς βλέπετε τσέπες και προσωπικό συμφέρον.
Εμείς βλέπουμε έθνος και Πατρίδα.
Δέν είμαστε λοιπόν ίδιοι.

------------------------------------------------------------

Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια. Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Μπορεί να μην εκφράζει κάποιους το παραπάνω τρίπτυχο, αλλά εκφράζει το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων. Γιατί όμως είναι θετικό αυτό το γεγονός; Διότι απαντά στον εθνομηδενισμό, στην προπαγάνδα και στον πόλεμο της αριστεράς κατά του ίδιου μας του Έθνους. Ακόμη και μόνον με την Λογική, είναι επίσης θετικό διότι δείχνει και αποδεικνύει την συνέχεια και την συνοχή μας, ήτοι την ενότητα του Έθνους μας, οπού σε τέτοιες δύσκολες στιγμές επιβάλλεται. Αυτή είναι η απάντηση σε όσους απεχθάνονται αυτές τις έννοιες, αυτές τις αξίες. Έννοιες και αξίες τις οποίες οι αριστεροί ως επί το πλείστον και δεν αποδέχονται. Και να μην τις πιστεύει κάποιος λοιπόν, επιβάλλεται να τις στηρίξει για το συμφέρον του Έθνους και τις Πατρίδας. Την καλημέρα μου.
--------------------------------------------------

-Σφαίρες πετούν καθημερινά πάνω από τα κεφάλια μας, βόμβες σκάνε γύρω μας, πλιάτσικο και καταστροφές στα καταστήματα μας....
- Σώπα ρε φίλε.. Έτσι είναι κάθε μέρα στην Συρία;
- Ποιά Συρία ρε φίλε. Για το Μενίδι λέμε.

----------------------------------------------------------------
Στην Ελλάδα έχουμε "δεξιούς" με αριστερό φρόνημα και "αριστερούς" με δεξιές τσέπες. Α ρε Πατρίδα μου.
---------------------------------------------------------

Να ζήσεις Φουρέιρα
και χρόνια πολλά,
να πας Αλβανία
στους γύφτους ξανά,
παντού να σκορπίσεις
κλεμμένα πολλά
και όλοι να λένε
γαμώ τ΄ αλβαναααααααααά
ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ στον ΔΡΟΜΟ ....

------------------------------------------------------------
Κατακρίνοντας κάποιους ανθρώπους δεν κατακρίνουμε έναν Θεσμό τον οποίο και υπηρετήσαμε και πιστεύουμε και στηρίζουμε ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ. Ο Θεσμός δεν ανήκει σε κανέναν προσωπικά, αλλά στο Κράτος. Δεν καταδικάζουμε την Ιατρική επειδή ένας ιατρός παίρνει φακελάκια ή είναι απατεώνας. Το ίδιο συμβαίνει ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ σε όλα τα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. Αν ένας ιατρός είναι κακός ως προς τον τρόπο που ΑΥΤΟΣ επαγγέλλεται, δεν φταίνε όλοι οι Ιατροί ή ολόκληρη η Ιατρική επιστήμη. Το γεγονός οτι κάποιοι δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ δεν με καθιστά υπεύθυνο για τις δικές σας σκέψεις. Ρωτάω λοιπόν... Ήταν σωστοί επαγγελματίες αυτοί που πιάστηκαν αιχμάλωτοι; Υπηρετούσαν σωστά; Ποιός είναι τελικά υπεύθυνος για την όλη κατάσταση; Δεν υπάρχουν προϊστάμενοι; Πάλι οι "άλλοι" μας φταίνε; Και κάτι ακόμη... Οι αριστεροί αποκαλούν τους αναρχικούς ως "παιδιά", δικαιολογώντας έτσι τις άνομες πράξεις τους. Στον Στρατό δεν εμπιστεύονται σε "παιδιά" τα όπλα και την φύλαξη του Κράτους - Έθνους, αλλά σε Άνδρες. Υποτιμάτε το Στράτευμα και τον εαυτό σας όσοι τους δικαιολογείτε. Αν εγώ σπάσω ένα μπουκάλι σε κάποιον πελάτη, θα με επιπλήξει ο Διευθυντής μου ή θα πεί στον πελάτη, "έλα μωρέ, παιδί είναι"; Αυτό δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση οτι δεν θέλω τους στρατιωτικούς μας πίσω. Αυτά που συγχέετε μερικοί στο κεφάλι σας, κρατήσετε τα εκεί μέσα και μην τα αφήνετε να διαχέονται λόγο του θυμού σας. Δεν πρέπει να θυμώνετε με εμένα, αλλά με τους υπευθύνους αυτών των καταστάσεων.
-----------------------------------------------------
Οι περισσότεροι (θέλω να πιστεύω) Έλληνες, ανησυχούν για την τύχη των δύο (επιμένω, δημοσίων υπαλλήλων), που πιάστηκαν αιχμάλωτοι των Τούρκων. Οι περισσότεροι ΕΚΤΟΣ όσων πωλούν κουραμπιέδες ή έχουν ταβέρνες στην Καβάλα και όσων ήταν Δήμαρχοι και θα ξαναβάλουν υποψηφιότητα για δήμαρχοι. Αυτοί ανησυχούν για τους τούρκους πελάτες τους. "Οι τούρκοι είναι φίλοι μας" και "εμείς" τους πουλάμε διαμερίσματα στην Καβάλα. Αυτά, για να γνωρίζετε πως δεν φταίει ΜΟΝΟΝ ο τούρκος, αλλά και όσοι τους ανοίγουν τα πόδια σαν κοινές πόρνες. Και όλα αυτά για χρήματα..... Ποιά Πατρίδα;
-------------------------------------------------------------
Η Ελλάδα επιτέλους βλέπει μπροστά. Έχει τον καινούριο της κύριο τίποτα. Μπορεί να μας έλειψε ο Αβραμόπουλος, αλλά πήρε σειρά ο Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ. Λέγοντας αερολογίες και γενικομπουρδολογισμούς, ανακάλυψε και μια καινούρια λέξη μάλλον προχθές, τον "εθνικολαϊκισμό". Την λέει 56 φορές το δευτερόλεπτο μαζί με άλλα τίποτε που ξεστομίζει. Κουραστήκαμε με τους δήθεν και τους τάχα μου. Αλλά δεν ξεγελιέμαι, αλίμονο. Τέτοιο σύστημα, τέτοιους ανακαλύπτει και προωθεί. Μην περιμένετε τίποτε καλύτερο.
-------------------------------------------------------------
Ελπίζω μέχρι τώρα να έχετε καταλάβει όλοι, γιατί δεν ανεβάζω ΠΟΤΕ κάτι που θα χλευάζει τους άλλους Στρατούς ή θα υπερεκτιμά τον δικό μας. Ελπίζω να έχετε καταλάβει πως οι δύο δημόσιοι υπάλληλοι που πιάστηκαν αιχμάλωτοι πρέπει να τιμωρηθούν για αμέλεια. Όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει. Εξηγήσεις δεν δίνω. Τώρα πείτε οτι θέλετε πολεμιστές του ΦΒ.
-----------------------------------------------
Πολιτικάντηδες και Ψηφοφόροι.
Σου μιλούν για επιχειρηματικότητα όσοι δεν είχαν ποτέ τους ούτε ένα κατάστημα. Σου μιλούν για εργασία όσοι δεν εργάστηκαν ποτέ στην ζωή τους. Σου μιλούν για ανάπτυξη όσοι έχουν απαρχαιωμένες ιδέες. Σου μιλούν για Δημόσια Τάξη όσοι ζούν μέσα στην αναρχία. Σου μιλούν για Νόμους όσοι έχουν ασυλία. Σου μιλούν για Παιδεία όσοι είναι απαίδευτοι. Σου μιλούν για Σχολεία όσοι μεγάλωσαν κάνοντας καταλήψεις. Σου μιλούν για Δημοκρατία όσοι την καταλύουν. Σου μιλούν για φτώχεια όσοι μεγάλωσαν με "Γαλλικά και πιάνο". Σου μιλούν για υγεία όσοι δεν κάθισαν ποτέ στην σειρά στο ΙΚΑ. Σου μιλούν για τον Στρατό όσοι δεν υπηρέτησαν ποτέ. Σου μιλούν για Πατρίδα Αξίες και Θεό όσοι δεν πίστεψαν ποτέ σε αυτά. Και ΕΣΥ ρε Έλληνα τους κάνεις υπουργούς και τους δίνεις εξουσία. Πές μου λοιπόν ποιός φταίει; Αυτοί που στα λένε ή ΕΣΥ που τους πιστεύεις;
-----------------------------------------------------
Οι τούρκοι, καλοί φίλοι και γείτονες, απήγαγαν λέει μια Ελληνική περίπολο.... Αυτό δεν σας τρομάζει; Δεν σας παρακινεί να αντιδράσετε; Αν δέν είναι αυτό άλλη μία πράξη πολέμου τότε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ; Ή μήπως δεν σας ενδιαφέρει επειδή δεν είναι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ; Ο Θεός να βάλει το χέρι του, όχι για να μην γίνει πόλεμος, αλλά για να χειριστεί καλά το πράγμα η κυβέρνηση, πράγμα που δεν το πιστεύω φυσικά. Απορώ, οι δικοί μας στρατιώτες τι κρατούσαν νεροπίστολα; Τι έμαθαν εκεί που βρίσκονται; Τι να προλάβουν άραγε να μάθουν; Καταλάβατε τώρα τι κάνει όλη αυτή η προπαγάνδα στα σχολειά που τάσσεται κατά του Εθνικού μας φρονήματος; Η στράτευση των 9 μηνών και όλες οι μπούρδες με το "ειρήνη και αλληλεγγύη μεταξύ των λαών;"
ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΑΣ. Υ.Γ... Μόλις έμαθα οτι ήταν μονιμάδες και μάλιστα βρισκόταν σε επιφυλακή... .ακόμη χειρότερα.
----------------------------------------------------
Ποιός ευθύνεται πραγματικά για το χάλι των ακροαριστερών αναρχοσυμμοριτών που ΠΟΤΕ δεν κατονομάζονται ως τέτοιοι άλλα συγκαλύπτονται κάτω από τον μανδύα "αντιεξουσιαστές;". Ο Τόσκας κατηγορεί τον Καμίνη και τούμπαλιν. Το ίδιο πράττει και η κάθε "αξιωματική" αντιπολίτευση προς κάθε Κυβέρνηση ... και τούμπαλιν. Το πρόβλημα όμως ΠΟΤΕ δεν λύνεται. Και όλοι αυτοί μαζί μας έχουν για ηλίθιους, όταν όλοι γνωρίζουμε εδώ και χρόνια πως οι χρήσιμοι ηλίθιοι είναι ο στρατός των ξένων κέντρων εξουσίας που ασκείται ως μοχλός πίεσης σε ΟΛΕΣ ή ενίοτε από όλες ή κάποιες κυβερνήσεις, με σκοπό να παρθούν κάποιες αποφάσεις που εξυπηρετούν τα κέντρα αυτά. Γνωρίζουμε πολύ καλά λοιπόν τι συμβαίνει με δαύτους και πως ΚΑΝΕΝΑΣ δέν βούλεται πραγματικά να λύσει το πρόβλημα που αυτοαποκαλείται ως "αναρχικοί - αντιεξουσιαστές". Θα το λέω συνέχεια ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ.
---------------------------------------------------
Βραδυνές Σκέψεις.
Ο Θεός είναι Αγάπη. Φταίει ο Θεός αν οι άνθρωποι δεν την αποδέχονται; Η Ελληνική Παιδεία είναι η Άριστη για τον Άνθρωπο. Φταίει η Ελληνική Παιδεία όταν οι άνθρωποι δεν την ορίζουν και δεν την χειρίζονται σωστά; Η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη, οι Πνευματικές Αξίες και Αρετές και οι Ιεροί Θεσμοί των ανθρώπων και η Ηθική ευθύνονται  για το γεγονός οτι οι άνθρωποι δεν ανταποκρίνονται σωστά σε όλα αυτά; Μας λείπει η εμβάθυνση και η κατανόηση αυτών των εννοιών. Εμείς όμως τι κάνουμε; Αντί να προσπαθήσουμε να τα αφομοιώσουμε και να τα εξυψώσουμε ώστε να εξυψωθούμε, αφήνουμε τα πάθη με μπροστάρη τον εγωισμό μας να μας καθοδηγούν και για αυτό αποτυχαίνουμε ως Κοινωνίες. Για αυτό και κατηγορούμε όλα τα παραπάνω, αλλά ποτέ τους εαυτούς μας.

-------------------------------------------------
----

Τροφή για σκέψη.

Πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος μας άραγε αν…
Έχαναν οι Έλληνες από τους Πέρσες.
Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε δώσει σε κάποιον την εξουσία.
Οι Διάδοχοι του Μ. Αλεξάνδρου δεν διέλυαν την Αυτοκρατορία.
Ο Πύρρος είχε καταλάβει τελικά την Ρώμη.
Οι Μακεδόνες δεν έχαναν από τους Ρωμαίους και οι Αιτωλοί δεν συμμαχούσαν μαζί τους;
Έπεφτε η Κωνσταντινούπολις από τους Άραβες.
Δεν έπεφτε η Κωνσταντινούπολις το 1204 ή το 1453.
Δεν είχε δημιουργηθεί το Σινικό Τείχος.
Δεν είχαν γίνει Χριστιανοί οι Ευρωπαϊκοί Λαοί.

Αυτά είναι μόνον μερικά «αν», νομίζω ίσως από τα πλέον σημαντικότερα καθώς θα άλλαζαν σαφώς τον κόσμο μας. Μόνον υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Ίσως σε κάποιο άλλο παράλληλο σύμπαν να έχουν ήδη συμβεί.

------------------------------------------------

Είναι δηλαδή φυσιολογικό να δίνεις παιδιά σε ανώμαλους και ψυχοπαθείς; Η Κοινωνία μας νοσεί εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα ο καρκίνος έχει κάνει τέτοια μετάσταση και βρίσκεται σχεδόν παντού. Η κατάσταση ίσως είναι μη αναστρέψιμη και δυστυχώς δεν φτάνουν μόνον οι χημειοθεραπείες, αλλά χρειάζεται άμεσο κόψιμο μπας και μπορέσουμε και σώσουμε τον ασθενή που λέγεται Ελλάδα. Το Έθνος δολοφονείται βάναυσα κάθε μέρα, αλλά το Έθνος κοιμάται. Έχει πιάσει κατά πως φαίνεται πολύ καλά το αναισθητικό. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι που είναι ακόμη υγιές, παρόλο που θέλουν να παρουσιάσουν το αντίθετο. Αλλά υπάρχει μόνον ένα πολύ μικρό μέρος από αυτό το υγιές κομμάτι που αντιστέκεται. Όμως είπαμε, το μεγάλο μέρος έχει ακόμη επάνω του το αναισθητικό. Όσο και αν σας τρομάξει αυτό που θα πω, αλήθεια "εύχομαι" να γίνει ένας πόλεμος για να ξυπνήσουν όσοι ακόμη και τώρα προτιμούν να κοιμούνται.
-----------------------------------------------
Οι άλλοι είναι Europeans... Εμείς είμαστε Europayans και Europains.
-------------------------------------------
Οπωσδήποτε είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ή να μην πιστεύει. Δεν συζητώ κάτι τέτοιο. Μια παρατήρηση κάνω όμως για την στροφή που έχει κάνει ο Έλληνας ακόμη και τώρα στα δύσκολα, απομακρύνοντας τον εαυτό του από τον Θεό, αλλά και το σέβας. Έχει πιάσει κατήφορο με μεγάλη ταχύτητα που δυστυχώς επαυξάνει. Επίτηδες θαρρώ επέλεξαν την λευκή μπούρδα (Λευκή Νύχτα) τάχα μου, την συγκεκριμένη ημέρα της θρησκευτικής αυτής εορτής. Αναρωτιέμαι απλώς πως θα αντιδρούσαν κάποιοι αν μία αντίστοιχη ημέρα Ραμαζανίου ή άλλης θρησκευτικής εορτής των μουσουλμάνων (βλέπε Πειραιάς), έκαναν οι Δημοτικές αρχές κάτι ανάλογο το τι θα γινόταν. Μιλώ για εκείνους τους ψυχοπαθείς που χτυπιούνται με τα μαστίγια και φωνάζουν αλλάχ ού άκμπαρ μέσα στους Ελληνικούς πάλαι ποτέ δρόμους. Δεν θα συμβεί ποτέ αυτό φυσικά για τους γνωστούς λόγους, όπως πχ "να μην προσβάλουμε τα θρησκευτικά τους αισθήματα" και άλλες τέτοιες προδοτικές αηδίες. Δεν πειράζει ρε Έλληνες φάτε σουβλάκια και γλεντήστε τα χάλια σας. Σας κοροϊδεύουν οι άλλοι, κοροϊδεύετε και εσείς τον εαυτό σας. Αλήθεια, αναρωτιέμαι συχνά τα τελευταία 10 χρόνια, "σας αξίζει κάτι καλύτερο"; Λευκές δεν είναι όμως οι νύχτες σας, κατάμαυρες είναι και δεν έχετε καταλάβει τίποτε. Καληνύχτα Ελλάδα μου.
---------------------------------------------------------

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗ. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ. ΜΑΡΦΙΝ .. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
--------------------------------------------

Με εκφράζει κάθε τι που σας πειράζει. Επειδή πολύ μας έχετε προπαγανδίσει με την αλβανέϊρα και τον κάθε πακιστανέϊρο κλπ που έχει τάχα μου "το δικαίωμα να εκφράζεται μέσα από τα σύμβολα και την θρησκεία του κλπ" και με την κότα που σχημάτισε η ίδια και οι αχάριστοι εγκληματίες κατά το πλείστον ομοεθνείς της, και καθώς εμένα ως Έλληνα με κατηγορείτε ως φασίστα ρατσιστή κλπ, όποτε εκφράζομαι εγώ ως Έλλην, σας δηλώνω υπεύθυνα πως από εδώ και πέρα θα υψώνω την δεξιάν ως ένδειξη σεβασμού προς τους νεκρούς Προγόνους μου και προς ανάμνησιν τον Εθνάρχου Ιωάννου Μεταξά. Και ελάτε μπροστά μου να με αποκαλέσετε όπως θέλετε. Θα παίρνετε πλέον τις απαντήσεις σας ευθέως και επιθετικώς. Διότι ούτε κορόιδα είμαστε ολοι, ούτε χέστες. Άντε και πολλά μας τα 'πατε.
-----------------------------------------

Ελλάδα σου πάει πολύ το ρόζ. Ειδικά εκεί στα νησιά, πως σας φαίνεται τώρα που σας άνοιξαν τα πόδια; Ξέρω ξέρω, σας μάγεψε ο Τσίπρας με τον λόγο του. χαχαχαχα .. Καταπίνετε τώρα αμάσητα και άλλη φορά να μάθετε που την βάζετε ... την ψήφο σας. Και να θυμόσαστε πως ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Υπάρχουν και άλλοι Έλληνες και υπάρχουν και παιδιά που θέλουν να έχουν μέλλον.
---------------------------------------------------

Ελληνικό Κοινοβούλιο... εκεί που εκτρέφονται και αναπαράγονται τα παγκοσμίου φήμης δίποδα "καρέκλα καρέκλα".
---------------------------------------------------------

Κάποιοι επιμένουν στην μπαρούφα του "Έλληνας γίνεσαι μέσω της φιλοσοφίας και μόνον". Δηλαδή όσοι γεννήθηκαν Έλληνες θα είναι Έλληνες μόνον εάν ασχοληθούν με την φιλοσοφία.... Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που προσπαθούν να μας πείσουν οτι δεν έχουμε σχέση με τους αρχαίους Πρόγονούς μας και πως το Βυζάντιο δεν είναι Ελληνικό. Εμείς απλώς υπάρχουμε κάπως. Έχω ασχοληθεί πολλές φορές με το θέμα, αλλά δεν θα βαρεθώ να το ξανακάνω επειδή δεν ανέχομαι να διαβάζω ανοησίες. Θα γράφω συνεχώς διάφορα παραδείγματα μέχρι να ματώσουν τα δάκτυλα μου ή να πάψουν οι ανόητοι. Τι μας λένε λοιπόν; Πως ένα λιβάδι που είναι γνωστό για τα λουλούδια του από την αρχαιότητα συνεχίζει να βγάζει λουλούδια τα οποία όμως δεν έχουν σχέση με τις ρίζες τους. Αλλά το κάθε ζωύφιο που παίρνει ακόμη την γύρη από εκείνα τα λουλούδια έχει μεγαλύτερη σχέση με εκείνες τις ρίζες. Αυτοί οι άνθρωποι που μας τα λένε αυτά και προέρχονται κυρίως από τα αριστερά και τους νεοφιλελεύθερους (τυχαίο θα είναι), θεωρούν τους εαυτούς των, περισσότερο Έλληνες λόγο της ενασχόλησης τους με την φιλοσοφία, παρά με το οτι έχουν γεννηθεί Έλληνες. Δεν αισθάνονται όμως Έλληνες στην καταγωγή αλλά μόνον στο πνεύμα. Λοιπόν παιδιά ... αυτό να το κοιτάξετε σε κάποιον γιατρό διότι πιστεύω οτι εάν δέν πάσχετε από κάποια ψυχασθένεια, τότε κάτι έχετε καταλάβει λάθος ή δεν έχετε καταλάβει τίποτε απολύτως. Συμβουλή: Να πάτε στην Κίνα και να διαβάσετε όλα τα φιλοσοφικά τους κείμενα και να γίνετε και Κινέζοι.
-----------------------------------------------------------
Αφού οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες, οι Αλβανοί Ιλλυριοί, οι Βούλγαροι Θράκες και οι Μογγόλοι Τρώες, τότε εμείς είμαστε Τρωγλοδύται και πιθανώς στην καλύτερη Αζτέκοι...... Πόσο θα αζτέξουμε ακόμη με αυτούς που έχουμε μπλέξει; 
 ------------------------------------------------------
Ο Λαός είναι κορόϊδο και δέν έχει καταλάβει τίποτε ακόμη. Μόνον την τσέπη του βλέπει να αδειάζει αδιαφορώντας για όσα έρχονται για το μέλλον των επόμενων γενεών. Και δέν ξέρει τι να ζητήσει τελικά. Περιμένει με τα ίδια πρόσωπα, τα ίδια κόμματα, το ίδιο πολιτικό σύστημα να έχει διαφορετικά αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε ΑΛΛΟ πολιτικό και Πολιτειακό Σύστημα. Δεν το έχουν καταλάβει ακόμη. Χρειαζόμαστε Εθνικό Κράτος και πειθαρχεία. Ελληνική Παιδεία αντί Παγκοσμιοποιημένης εκπαίδευσης. Χρειαζόμαστε Κοινότητες και περισσότερη εξουσία στους Δήμους και στις Επαρχίες με φόρο αντίστοιχο από αυτόν που παράγεται κατά περιοχή. Εθνοσυνελεύσεις και όχι Κοινοβούλιο. Και Στρατό όπως το Ισραήλ. Αυτά, μεταξύ πολλών άλλων.
---------------------------------------------------------

Είναι το Ωραιότερον, το Ιερότερον, το Ευτυχέστερον, το Υπομονετικότερον, το Αγλαότερον και το Αγιότερον πλάσμα στον Κόσμο. Είναι ο Φύλαξ Άγγελος των επί της Γής πασών των Πλασμάτων. Είναι το αποκούμπι του καθενός σε κάθε δυσκολία. Μόνον σε εκείνης την αγκαλιά έχεις για πάντα ένα λιμάνι. Εκεί εναποθέτεις βάσανα και στεναγμούς, εκεί προβλήματα, εκεί βρίσκεις θαλπωρή και ησυχία. Εκεί ζωντανεύει πάλι η Ελπίδα. Αλλά θέλω να σας πώ και κάτι ακόμα. Συνειδητοποιώ μόλις σήμερα, γιατί οι Πρόγονοι μας έδωσαν το προσωνύμιο "Παναγία" στην Μητέρα του Ιησού....Όχι μόνον διότι έφερε τον Θεάνθρωπο στον Κόσμο τούτο . Αλλα επειδή μόνον μία Μητέρα θα μπορούσε να είναι πάνω ακόμη και από τα Άγια, όταν δύναται να απορροφά όλον τον πόνο που βιώνει το παιδί της. Μόνον μία Αγία Μητέρα θα μπορούσε να αντέξει τέτοιο βάσανο να βλέπει τον Υιό της να υποφέρει. Και επειδή ως Έλληνες αγαπούμε και σεβόμαστε την Μητέρα και τον ρόλο της, για αυτό μάλλον και αγαπούμε τόσο πολύ και την Παναγία.
Το αφιερώνω στην δική μου Μητέρα, στην αδερφούλα και στην ξαδερφούλα μου που έγιναν Μητέρες, αλλά σε κάθε Μητέρα που είναι ή δέν είναι κοντά μας.
---------------------------------------------------
Οι σύλλογοι είναι μόνον για χορούς τραγούδια γλέντια και μπίρες. Κανένας σχεδόν Πόντιος δεν ενδιαφέρεται ή δεν γνωρίζει την Ιστορία του Πόντου. Όπως το ίδιο πράττουν οι Εθνικιστές, οι Χριστιανοί, οι Κομμουνιστές κλπ. Οι Έλληνες αρέσκονται απλώς να ισχυρίζονται και να διατυμπανίζουν πως ανήκουν κάπου, δίχως όμως ποτέ να μπούν στον κόπο να γνωρίσουν τι είναι αυτό που ισχυρίζονται. Για αυτό και δεν μπορούν να το υποστηρίξουν. Το αστείο είναι πως υπερασπίζονται αυτό που νομίζουν οτι είναι οι περισσότεροι, με φανατισμό και μάλιστα ο καθένας διαφορετικά θεωρώντας πως μόνον εκείνος έχει δίκιο. Από την άγνοια τους ξεκινά ο θυμός και ο φανατισμός τους. Υπήρξα κάποια εποχη έτσι και γνωρίζω πολύ καλά τι ακριβώς λέω. Τ έχω πεί χίλιες φορές και θα τα λέω συνέχεια. Αν κάποιος θέλει να δεί την μεγάλη εικόνα, τότε θα πρέπει να ενδιαφερθεί από μόνος του και να ψάξει. Κανείς δεν θα του ανοίξει τα μάτια. Λές πως είσαι Χριστιανός και δεν μελετάς την Καινή Διαθήκη, Εθνικιστής και δεν μελετάς τον Δραγούμη, κομμουνιστής και δεν μελετάς τον Μάρξ, αναρχικός και δεν γνωρίζεις καν τον Διογένη κλπ. Τίποτε δεν είσαι από όλα αυτά. Νομίζεις οτι είσαι. Και μόλις αρχίσεις και μελετάς, τότε μόνον θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πως δεν γνωρίζεις τίποτε και πως συνεχώς πρέπει να μαθαίνεις, αλλά και πως για να είσαι κάτι θα πρέπει να το βιώνεις.
---------------------------------------------------------------------