Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Δέκα μικρές σκέψεις...

Τις μεγάλες δυνάμεις δεν τις ενδιαφέρει διόλου το πώς θα αντιμετωπίσεις τα εσωτερικά σου προβλήματα. Τους ενδιαφέρει μόνον να εξυπηρετείς τα συμφέροντα των. Αυτό φαίνεται πως δεν το έχουν καταλάβει οι κάτοικοι αυτής της χώρας, (οι πολίτες της πατρίδος μας το γνωρίζουν). Ούτε ενδιαφέρονται για το πολίτευμα της χώρας που κουμαντάρουν. Αυτό το έχει αντιληφθεί μάλλον μόνον η αριστερά, δηλαδή οι κομμουνιστές, για αυτό και περνούν όλα τα ανθελληνικά τους σχέδια που είχαν από τότε που γεννήθηκε ο Μαρξισμός και ήρθε και στην Πατρίδα μας.

Λένε: Τον Σωκράτη τον θανάτωσαν, τον τάδε τον εκτέλεσαν, τον άλλο τον εξόρισαν, τον έτσι τον βασάνισαν κλπ. Όμως ποτέ δεν λένε ότι η Δημοκρατία είναι υπεύθυνη για όλα αυτά. Αυτό φροντίζουν επιμελώς να το αποκρύπτουν.

Ισχυρίζονται τάχα πως θέλουν ανάπτυξη και δεν ξεκινούν με τα πιο απλά. Στα χωριά δεν υπάρχουν πουθενά οδοί. Και όποιος ανοίξει μαγαζί (πιτσαρία πχ) πρέπει να ρωτάει, "που να σας τα φέρω τα φαγητά;), πρέπει να ξέρει αναγκαστηκά όλα τα σόγια. Παίρνει απαντήσεις όπως...."Που είναι του Τάκη του περιπτερά η κουμπάρα, ε.. από πίσω". Πως θα κάνει κάποιος μαγαζί εκεί και γιατί; Όταν αυτός που νοικιάζει μαγαζί από Θασίτη δέχεται καταγγελία από αυτόν που το νοικιάζει. Όταν δεν έχει φώτα στους δρόμους. Όταν το μεσημέρι τα μαγαζιά είναι κλειστά επειδή δεν τους νοιάζει γιατί έχουν ελιές. Όταν εκλείπουν οι επαγγελματίες από τα καταστήματα, όπως και οι υπηρεσίες. Επειδή στην Ελλάδα μάθαμε μόνον να γνωρίζουμε τις επιθυμίες μας αλλά ποτέ τις υποχρεώσεις μας. Α ρε Πατέρα.

Οι αριστεροί έχουν μια τάση να απλοποιούν τόσο πολύ τα πράγματα, να εκμηδενίζουν καταστάσεις και να παραποιούν τα γεγονότα τόσο, όσο τους επιτρέπει η άγνοια και η αφέλεια αυτών στους οποίους απευθύνονται. Έχουν δε το χάρισμα της χρησιμοποίησης των λέξεων των οποίων οι απλοί άνθρωποι δεν δύνανται να καταλάβουν και αυτό τους κάνει να φαντάζουν σπουδαίοι στα μάτια τους.

Εισέβαλαν οι Αλβανοί, κάνατε ότι κοιμάστε. Εισέβαλαν οι Καυκάσιοι, κάνατε ότι κοιμάστε. Σας κυβερνούν 45 χρόνια τώρα προδότες και άχρηστοι, άρα σίγουρα κοιμάστε. Εισβάλουν οι μουσουλμάνοι, ακόμη κοιμάστε. Μήπως είναι καιρός να ξυπνήσετε;

Πως ισχυρίζεσαι οτι αγαπάς κάποιον δίχως να τον γνωρίζεις; Πως λες ότι αγαπάς την Πατρίδα χωρίς να ξέρεις κάτι για αυτήν; Μελέτησε την λοιπόν.

Είναι πολύ λυπηρό να παρατηρεί κανείς συνεχώς την ασχετοσύνη και την αφέλεια των ανθρώπων της νήσου Θάσου. Αντί να διαφημίζουν τον Ολυμπιονίκη Θεαγένη και τον Μέγα Αλέξανδρο, πουλούν μπλουζάκια της Αθήνας και της Σπάρτης. Άλλο παράδειγμα... Ο δήμαρχος τελεί (και πολύ σωστά μάλιστα) γάμους σε αλλοδαπούς, αλλά οι δρόμοι και ο φωτισμός είναι ανεπαρκής το λιγότερο. Πολύ κρίμα.

Άμα σκοτώνονται στην Γαλλία, είστε όλοι Γάλλοι, αν στο Βέλγιο γίνεστε όλοι Βέλγοι. Άμα σκοτωθεί κανάς γύφτος θα είστε όλοι γύφτοι;

Η παγκοσμιοποίηση ως μοχλός απεθνοποίησης. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει να ξυπνάω κάθε πρωί για να πάω στην δουλειά και να έχω μαζί μου μια Σέρβα, δύο αλβανίδες δύο Ουκρανούς, έναν γεωργιανό, έναν Βραζιλιάνο και τρείς μισούς μισούς. Και έχουμε τους Έλληνες, οι οποίοι είναι το 1/4 ανύπαντροι και άτεκνοι, το 1/4 είναι διαζευγμένοι με ένα παιδί (μέσος όρος), το 1/4 είναι παντρεμένο με ξένους και το άλλο 1/4 έφυγε στο εξωτερικό. Πεθαίνουμε το καταλαβαίνετε; Το αντιλαμβάνεστε; Μας αντικαθιστούν, το γνωρίζετε; Πότε θα αρχίσετε να ανησυχείτε; Πότε θα αντιδράσετε; Τώρα θέλουν να βάλουν στις γειτονιές μας τον Χασάν και την Αϊσού. Κ;ι όταν θα έχουν τις μουσουλμανικές τους εορτές ή όταν θα σας κάνουν παρατήρηση για την μουσική και το ντύσιμο σας, ποιόν νομίζετε πως θα υποστηρίξει το κράτος; Θα σας κατηγορούν για ρατσισμό και θα βρίσκετε τον μπελά σας. Αυτά και άλλα πολλά δέν τα έχετε σκεφτεί ε; Θα ξαναγίνετε ραγιάδες βρε.

 20 χρόνια μετά....
- Μπαμπά ποιός ήταν ο Γρηγορόπουλος; Κάποιος ευεργέτης;
- Όχι παιδί μου, ένας αναρχικός που σκοτώθηκε σε κάποιες φασαρίες που συμμετείχε.
- Ο Φύσσας; Ήταν κάποιος επιστήμονας;
- Όχι παιδί μου, ένας αναρχικός ηταν, τάχα μου ράπερ που έβριζε όλη μέρα.
- Ο Ζακ ήταν κάποιος αγωνιστής του 21';
- Όχι παιδί μου. Ένας ανώμαλος ναρκωμανής και ληστής ήταν.
- Και καλά βρε πατέρα, γιατί τους έκαναν ήρωες όλους αυτούς τότε;
- Επειδή παιδί μου στα μυαλά των ανθρώπων κυβερνούσε η Αριστερά και στην ψυχή τους ο διάολος.